obiteljsko okupljanje

Lepu Brenu na važan dan podržao je posinak sa suprugom Aleksandrom Prijović, pogledajte kako im se obradovala!

Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 6 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 7 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 8 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 +21 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Lepa Brena u Beogradu je održala promociju svojih novih proizvoda, a došli su je podržati članovi obitelji, uključujući i suprugu njezina posinka Aleksandru Prijović.

Srpska pjevačica Lepa Brena u Beogradu je predstavila novu kolekciju svojeg brenda Lady B.

Svečana promocija okupila je brojna poznata lica, a Brenu su došli podržati i članovi njezine obitelji, uključujući i njezina posinka Filipa Živojinovića sa suprugom Aleksandrom Prijović. 

Brena nije skrivala sreću koju je osjećala kad je ugledala Prijović i dočekala ju je zagrljajem.

Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. godine u Beogradu, nakon tri godine veze. Svatovi su se prvo okupili pred kućom Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje.

Na svadbi je bilo više od 900 uzvanika, a za sigurnost se brinulo 60 zaštitara. Manje od godinu dana nakon vjenčanja, točnije u ožujku 2019. godine, dobili su sinčića Aleksandra.

Osim Filipa i Aleksandre na događaju su bili i Brenin suprug Boba Živojinović te najmlađi sin Viktor.

Fotografije dviju diva možete pogledati u našoj galeriji. 

Brena je nedavno na svom Instagramu iznenadila svoje pratitelje objavivši niz fotografija s Aleksandrom Prijović.

Naime, Lepa Brena bila je njezin gost iznenađenja na koncertu u Štark Areni te je podijelila sve te simpatične prizore sa pozornice.

Nedavno je za srpske medije javno prokomentirala što misli o Aleksandrinih pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb.

"Postoje dva razloga zbog kojih majke plaču. Prvi je što je svaka majka sretna što joj se kći udala i što sada ulazi u novi, jako lijep period života. Drugi razlog zbog kojeg majke plaču jest kada pomislim što sve čeka to moje dijete, odmah mi se plače, zbog toga sam i plakala na koncertu", rekla je. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luana Andrade - 31 Luana Andrade - 30 Luana Andrade - 29 Luana Andrade - 28 +26 Luana Andrade - 27 Celebrity Iznenada umrla 29-godišnja manekenka, njezina smrt sve je šokirala: ''Shrvan sam i živim svoju najveću noćnu moru''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene