Samozatajni odvjetnik

Domenica na Adventu uživala s dečkom, kojeg se godinama trudi držati podalje od očiju javnosti

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela u MasterChefu Domenica Žuvela - 12 Domenica Žuvela +19 Domenica Žuvela - 1 Galerija

Domenica Žuvela posjetila je Advent u Zagrebu sa svojim dugogodišnjim dečkom Ivanom Bačićem, pa je otkrila zašto ga skriva od javnosti.

Pjevačica Domenica Žuvela godinama je uspješno skrivala svojeg dečka od javnosti, s kojim je prvi put snimljena tek ovog ljeta.

Domanica je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem, s kojim je ovih dana uživala na Adventu u Zagrebu, gdje su se družili i s Hanom Huljić Grašo.

"Bio je i dečko sa mnom, iako nisam javno objavila naše fotografije na Instagramu. Još uvijek nemam potrebu za javnim eksponiranjem svog dečka, privatnog života i svoje najveće sreće. Iako su društvene mreže uzele maha te su postale velik medij, trudim se dijeliti sadržaj onaj koji meni odgovara, a privatan ostavljam privatnim. Naravno, to ne znači da jednog dana neću objaviti i naše zajedničke fotografije, ali sve u svoje vrijeme", ispričala je Domenica za Večernji list.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Domenica i Ivan ovo ljeto su iznenadili dolaskom na jedan događaj koji je organizirao Tonči Huljić, a tamo su ih fotografi prvi put snimili zajedno u javnosti.

"Meni je malo krivo, ja bi voljela da se vratimo na ono gdje ljudi ne trebaju gledati moj privatni život, ali kad je već završilo tako kako je šta sad. Ne mogu ga skrivati doma, moram živjeti kao svi normalni ljudi. Moram ti priznat da sam mislila da će biti veća dramica oko toga. Prošla je godina da sam rekla da imam momka i bilo mi je prirodno da ga vidim u tim člancima. Malo mi ga je bilo žao jer nije mu prestao zvonit mobitel", ispričala je nakon toga u In Magazinu.

Domenica je prvi put javnosti otkrila da ima dečka u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem se natjecala prošle godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 8 +25 Lana Klingor Mihić - 1 Celebrity Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene