Nešto skroz suprotno

Mišićavi miljenik iz ''Baywatcha'' odrekao se slave i napravio potpuni životni zaokret, evo čime se danas bavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Charvet iz serije "Baywatch" danas se bavi izgradnjom kuća, a život u Hollywoodu ostavio je daleko iza sebe.

Holivudski glumac i zvijezda serija "Baywatch" i "Melrose Place" David Charvet odlučio se na potpuni zaokret u životu kada je donio odluku da se udalji iz Hollywooda kako bi više vremena provodio sa svojom djecom.

Pogledaj i ovo showbuzz netko bolji, netko lošiji BAYWATCH zvijezde: Gdje je glumačka ekipa TV serije danas?

Bivši glumac i pjevač francuskog porijekla koji se proslavio ulogom Matta Brodyja u "Baywatchu" u kojem je glumio od 1992. do 1996. godine progovorio je o svojoj odluci u intervjuu za Page Six pa otkrio detalje svog novog života i posla. 

"To znači da svaku večer stavljate svoju djecu u krevet i budite se kada se i oni bude", rekao je 49-godišnji David koji je otac danas 15-godišnje kćeri Heaven i 14-godišnjeg sina Shaya koje je dobio s bivšom suprugom Brooke Burke.

"Prije nego što sam dobio prvo dijete, u pet godina sam proputovao 42 zemlje i održavao koncerte. Nema šanse da to ponovim. Morao sam pronaći drugačiji smisao svog života. Nisam želio ići u Kanadu i voditi TV emisiju, nisam želio putovati u Europu na turneju. Htio sam ostati kod kuće i želio sam biti dobar tata. Htio sam biti tu za svoju djecu svaki dan", pojasnio je.

David se danas bavi i potpuno drugačijim poslom, kojim se odlučio baviti sasvim slučajno i to kada je gradio  svoju novu kuću u Malibuu 2006. godine. Naime, glumac je i sam nakon toga postao graditelj jer nije bio zadovoljan građevinskim radovima na kući, pa je otpustio izvođača i odlučio napraviti sve sam uz pomoć voditelja projekta.

"Završili smo gradnju kuću, i svaki put kad smo pozvali ljude k sebi, svi su se divili i pitali me bi li mogao sagraditi još koju", izjavio je.

Davidov posljednji glumački angažman bio je u filmu "Zarobljenici sunca" iz 2013. godine, a na kratko se vratio na male ekrane četiri godine kasnije udruživši se s tadašnjom suprugom Brooke za "The New Celebrity Apprentice". Međutim, par se razveo sljedeće godine, a razvod je službeno okončan 2020. godine. Njih dvoje dijele skrbništvo nad svojom djecom i oboje kažu da su ostali u prijateljskom odnosu.

David je priznao da mu odluka o promijeni karijere nije bila jednostavno i da je na neko vrijeme izgubio identitet, ali se pomirio s promjenom.

"Moj posao danas je da služim ljudima, pružam im usluge. Nisam više zvijezda", izjavio je David koji je danas partner u The Jones Builders Group, građevinskoj tvrtki koja na području Los Angelesu izgradi 10 do 14 kuća godišnja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Simić Roko Simić Survivor - 4 Survivor - 3 +12 Survivor - 2 Zanimljivosti Roko iz ''Survivora'' zaludio žene! U kratkom je roku dobio laskavu titulu, a zna se i odakle mu ovakvi mišići!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Splitska glumica preskočila nošenje grudnjaka, pa je usporedili sa svjetskom divom: "Koji J.Lo moment!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene