Znate gdje ga možete sresti?

Roko iz ''Survivora'' zaludio žene! U kratkom je roku dobio laskavu titulu, a zna se i odakle mu ovakvi mišići!

Roko Simić Roko Simić Privatni album/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Simić Roko Simić Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 1 Ivana Banfić Kristian Rauch - 11 +6 Sanja Močibob Galerija

Roko Simić je sudeći prema komentarima s društvenih mreža proglašen najzgodnijim kandidatom reality showa "Survivor" koji se emitira na Novoj TV.

Splićanin Roko Simić jedan je od kandidata reality showa "Survivor" koji je već nakon prvih nekoliko epizoda zapeo za oko gledateljicama, što i nije čudo obzirom na mišiće kojima se može pohvaliti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 10 ''svi idemo s jednim ciljem...'' Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

Roko je u kratkom vremenu na društvenim mrežama stekao laskavu titulu najzgodnijeg kandidata, a mnogi su ga prepoznali i kao konobara sa splitske rive gdje je često viđen.

Roko u slobodno vrijeme voli čitati knjige i trenirati crossfit, u mlađim se danima bavio gimnastikom, a danas voli trčati te se može pohvaliti uspjehom da su iza njega dva otrčana maratona pa nije čudo da se može pohvaliti besprijekornim mišićima.

"Za pet godina se vidim kao neki avanturista koji će se natjecati diljem svijeta u ovakvim i sličnim natjecanjima jer mi je ovo skroz zabavno. Želim ići izvan svojih granica. Ovo je za mene vrlo zanimljivo natjecanje gdje upoznajem sam sebe i pokazujem si da sam sposoban puno više nego što vlastita glava može zamisliti“, izjavio je Roko u razgovoru za DNEVNIK.HR.

Roko kaže da nema neostvarenih želja i da ga u životu pokreću vjera, obitelj te njegova mama koja je za njega učinila sve u životu da prođe preko prepreka.

"Društvena sam osoba, pun razumijevanja, snažan i najvažnije – odlučan, a previše sam dobar i razumljiv čak i kada ne bih trebao", izjavio je.

Njegovom avanturističkom duhu možda najbolje svjedoči uzbudljivi potez od prije nekoliko godina.

"Ne znam što je točno bilo zadnje jer imam dosta situacija, ali možda je moja najdraža kad sam autostopom 2011. godine s 18 godina sam otišao u Milano sa 70 kuna u džepu. Krenuo sam u ponedjeljak, a utakmica je bila u četvrtak", otkrio nam je Roko uoči showa.

Kandidatima "Survivora" dom je postala prekrasna Dominikanska Republika, a njih dvadeset podijeljeno je u dva tima. Na nepoznatom teritoriju bez blagodati modernog života, jedini zadatak im je nadigrati i nadmudriti druge, kako bi što duže ostali u showu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego +2 Sandi Pego Celebrity Hrvatski Ricky Martin pohvalio se zgodnom suprugom, koja je njegova najveća podrška: ''Kakvu ženu imam!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene