Zapalila Instagram!

Splitska glumica preskočila nošenje grudnjaka, pa je usporedili sa svjetskom divom: "Koji J.Lo moment!"

Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i Boran Uglešić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica i Boran Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj ponosno pozira bez grudnjaka.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić izazvala je oduševljenje svojom novom fotografijom koju je objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj je u prvi plan stavila dekolte.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić - 1 ''što će ti to?'' Splitska glumica u seksi kostimu svu pažnju je usmjerila na neobične detalje kojima je prekrila jedan dio tijela

39-godišnja Ana na fotografiji pozira odjevena u bijelo od glave do pete, a ispod vestice ne nosi ništa i u prvom su planu gole grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Koji J. Lo moment", "Jednostavno savršena", "Kakva slika", "Wow", "Ljepotica", "Opa top", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Ana na društvenim mrežama često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure, koja je rezultat njezina napornog vježbanja te mami uzdahe svakom novom fotkom. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. u sretnom je braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 +9 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene