A Maja još šuti...

Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Galerija

Vlatka Pokos obratila se Maji Šuput putem društvenih mreža nakon ispadanja iz showa "Ples sa zvijezdama".

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos i njezin mentor Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a nakon ispadanja nikome nije promakla njezina reakcija i šaljivi komentar koji je uputila voditeljici Maji Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Neočekivana situacija! Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

"Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao'', riječi su kojima se oprostila od showa u emisiji.

Vlatka se sada Maji obratila i putem društvenih mreža i poručila joj da se nada da zna kako se samo šalila.

"Draga Maja, ti me znaš jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila! Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama", napisala je Vlatka Maji uz emoji crvenog srca, no voditeljica joj dosad nije odgovorila.

Vlatka je na Instagramu objavila i poduži status u kojem je otkrila kako se osjeća nakon ispadanja.

"Nakon brojnih, uglavnom vrlo malicioznih napisa, evo nekoliko riječi od mene. Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu. Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni; daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! Hvala Mateu i svim dragim ljudima koje sam upoznala na ovom projektu. Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da će ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke!" napisala je Vlatka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 2 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 1 Ivana Čuljak +7 Ivana Čuljak Celebrity Lijepa Ivana zablistala je u egzotičnom izdanju, a bujni dekolte svi su odmah primijetili: "Bože, što si prekrasna!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene