Ali nestala je raskoš...

Uvukla se u tijesan outfit da pokaže ogromnu promjenu na sebi, opet izgleda baš kao prije 20 godina kada je bila na vrhuncu slave!

Christina Aguilera Christina Aguilera Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera - 6 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 7 Christina Aguilera - 9 Christina Aguilera - 10 Christina Aguilera - 7 +17 Christina Aguilera - 2 Galerija

Christina Aguilera pokazala je novu liniju u uskom outfitu koji je odabrala za gostovanje u jednoj popularnoj televizijskoj emisiji.

Američka pjevačica Christina Aguilera neko se vrijeme nije pojavljivala u javnosti, a sada je ponosno pokazala svoju novu liniju nakon znatnog gubitka kilograma, i to na snimanju emisije "Jimmy Kimmel Live".

42-godišnja Christina izgledala je senzacionalno u odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezinu vitku figuru, a mnogi su primijetili da ni od njezinih raskošnih oblina nema gotovo više ništa. Iskombinirala je uske seksi tajice i satensku košulju, a dobro raspoložena pozdravljala je okupljene obožavatelje koji su je gledali s divljenjem.

Krajem 90-ih i početkom 2000-ih Christina bila je jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti, a zadnji album izbacila je 2018. godine.

Tijekom glazbene karijere prodala je više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time 2013. godine uvrstio ju je na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tabby Brown - 4 Tabby Brown - 7 Tabby Brown - 9 Tabby Brown - 8 +5 Tabby Brown - 5 Celebrity Playboyeva manekenka preminula u 39. godini, bila je poznata kao jedina ljepotica koja je nogirala dobro poznatog nogometaša

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +20 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Goran Ivanišević javio se preko odvjetnika: "Čitav niz iznesenih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene