U osmom desetljeću

Legendarna pjevačica iznenadila romansom s 40 godina mlađim, a sada je jednim detaljem opet izazvala čuđenje!

Cher Cher Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cher Cher Cher i Alexander Edwards - 4 Cher i Alexander Edwards Cher i Alexander Edwards - 3 Cher i Alexander Edwards - 1 Cher - 5 Cher - 4 Cher - 3 Cher - 1 +11 Cher i Tom Cruise Galerija

Cher je bila jedna od glavnih zvijezda dodjele nagrada Vijeća modnih dizajnera Amerike, na kojoj je privlačila poglede mladolikim izgledom.

Legendarna pjevačica Cher ovih je dana iznenadila sve viješću o ljubavnoj vezi s 40 godina mlađim glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom, a novo iznenađenje uslijedilo je nakon što se pojavila na dodjeli nagrada Vijeća modnih dizajnera Amerike (CFDA) 2022. u New Yorku.

Pogledaj i ovo Elijah Blue Allman Baš tužno Legendarna pjevačica organizirala otmicu vlastitog sina iz hotela u kojem je živio, nije joj ostavio drugog izbora?

76-godišnja Cher privlačila je poglede mladolikim izgledom lica, ali i haljinom, preko koje je nabacila kratku kožnu jaknu i istaknula dekolte. Pjevačica je tako ponosno prošetala crvenim tepihom i pokazala da prkosi godinama, a dobro raspoložena pozirala je fotografima koji su je dočekali.

76-godišnja Cher i 36-godišnji Alexander prije nekoliko dana snimljeni su prvi put zajedno, a društvo im je kratko u izlasku pravio i njegov prijatelj, reper Tyga. Dvojac je nasmijano šetao ulicom punim prolaznika i paparazza i čini se da im nije previše smetala pozornost koju su izazvali kada su ih ugledali.

Alexander je poznat po vezi s manekenkom Amber Rose, s kojom je prekinuo godinu dana ranije, nakon što ga je ona optužila da ju je varao s 12 žena, što je on i sam na kraju priznao. Dvije zvijezde dijele trogodišnjeg sina Slasha.

Cher iza sebe ima dva braka, od 1964. do 1975. bila je udana za Sonnyja Bona, s kojim ima sina Chaza Bona, a od 1975. godine do 1979. godine suprug joj je bio glazbenik Greg Allman, s kojim ima sina Elijaha Bluea Allmana. Bila je i u strastvenoj vezi s glumcem Valom Kilmerom, koja je potrajala desetak godina, a na kraju su ostali dobri prijatelji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +11 Blanka Vlašić Celebrity Poznati su detalji poroda Blanke Vlašić, smještena je na odjel intenzivne njege, a njezin muž nije mogao zadržati suze!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene