76 joj je godina!

Pop-ikona prošetala u pripijenom kombinezonu, na figuri joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice

Cher - 4 Cher - 4 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cher - 1 Cher - 2 Cher - 3 Cher - 5 Cher - 6 Cher i Tom Cruise Cher (Foto: Profimedia) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +9 Cher (Foto: Getty Images) Galerija

Cher prošetala modnom pistom u pripijenom kombinezonu te pokazala nevjerojatnu figuru i u sedmom desetljeću života.

Pjevačica i pop-ikona Cher prošetala je modnom pistom te oduševila brojne okupljene koji su stigli u publiku.

Pogledaj i ovo Elijah Blue Allman Baš tužno Legendarna pjevačica organizirala otmicu vlastitog sina iz hotela u kojem je živio, nije joj ostavio drugog izbora?

Cher je za modnu reviju odjenula pripijeni kombinezon od lateksa modne kuće Balmain, a publikom se proširio gromoglasan pljesak. Na ovakvoj vitkoj figuri pjevačici mogu pozavidjeti brojne dame diljem svijeta, a Cher je u proljeću ove godine napunila 76 godina.

"Upravo sam se provela fenomenalno na sceni, osjećam se fantastično!", podijelila je na Twitteru nakon revije oduševljena pjevačica.

Cher je cijelog života sportski aktivna, a rekla je kako se bavila raznim sportovima, a sad joj je najdraže surfati – iako je surfati učila tek poslije 60. godine života. To je zasigurno pomoglo da Cher još bolje izgradi svoju figuru, a tajna se krije i u vegetarijanskoj prehrani, a usto izbjegava i mliječne proizvode.

"Ne volim meso i većina stvari koje volim jesti su zdrave. Mliječni proizvodi nisu dobri za nas. Mislim da je sir jedna od najgorih namirnica za naše tijelo. Ne probavlja ga dobro i većina sireva ima veliki udio masnoće i kolesterola", objasnila je u intervjuu prije dvije godine. Tada je navela i kako rijeko pije alkohol te da više ne puši i ne konzumira droge.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene