izgleda fantastično!

Legendarna pjevačica obara s nogu u 76. godini, tajice joj pristaju i bolje nego trostruko mlađim ženama!

Cher (Foto: Profimedia) Cher (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Profimedia) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +0 Cher (Foto: Getty Images) Galerija

Cher je snimljena tijekom šetnje Los Angelesom, a za tu je prigodu obukla tajice, u kojima je istaknula svoju besprijekornu figuru.

Legendarna pjevačica i glumica Cher sa svojih 75 godina može se pohvaliti figurom na kojoj bi joj pozavidjele i žene u dvadesetima.

Pogledaj i ovo Elijah Blue Allman Baš tužno Legendarna pjevačica organizirala otmicu vlastitog sina iz hotela u kojem je živio, nije joj ostavio drugog izbora?

Tome svjedoče i njezine najnovije fotografije koje su paparazzi snimili u Los Angelesu i koje su sve ostavile u čudu.

Cher je gradom proparadirala u tajicama koje su savršeno istaknule njezine vitke noge i ženstvene obline, a kombinirala ih je s kratkom jaknom i sandalama s povišenom petom.

Pjevačica je nedavno na svojem Twitteru objavila svoj suludi plan vježbanja pomoću kojeg ostaje u top-formi.

"Upravo sam se vratila s treninga trbušnjaka, zumbe, joge, čučnjeva, lekcija iz stepa..." nabrojala je sve što je odradila u jednom danu i šokirala obožavatelje.

Cher je često u intervjuima isticala kako se tajna njezina izgleda, osim u svakodnevnom vježbanju, krije i u vegetarijanskoj prehrani, a usto izbjegava i mliječne proizvode.

"Ne volim meso i većina stvari koje volim jesti su zdrave. Mliječni proizvodi nisu dobri za nas. Mislim da je sir jedna od najgorih namirnica za naše tijelo. Ne probavlja ga dobro i većina sireva ima veliki udio masnoće i kolesterola", objasnila je u intervjuu prije dvije godine. Tada je navela i kako rijeko pije alkohol te da više ne puši i ne konzumira droge.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene