Neočekivano od nje

Procurile zaboravljene fotografije jedne od najljepših Hrvatica, detalj u ruci u kojem je tada uživala sve je pomalo iznenadio!

Branka Bebić Krstulović Branka Bebić Krstulović Marko Lukunic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Bebić Krstulović - 5 Branka Bebić Krstulović - 4 Branka Bebić Krstulović - 3 Branka Bebić Krstulović - 2 Branka Bebić Krstulović - 1 Branka i Hrvoje Krstulović Branka i Hrvoje Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Bebić Krstulović +3 Branka i Hrvoje Krstulović Galerija

Branka Bebić Krstulović u javnosti se danas ne pojavljuje često, no sada su isplivale njezine fotografije s bezbrižnog odmora od prije sedam godina.

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović laskavu je titulu ponijela davne 1994. godine, a iste je godine osvojila i titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač i Lejla Filipović.

Danas 47-godišnja Branka svojom je ljepotom oduvijek plijenila pozornost od prvih dana slave i gdje god da se pojavila, a ništa drugačije nije bilo prije sedam godina na dubrovačkom Stradunu.

Fotografi su lijepu Metkovčanku tada snimili u društvu prijatelja i supruga Hrvoja Krstulovića, i to u trenutku kada je zapalila kubansku cigaru, čime je sve iznenadila, a iste su se fotografije sada ponovno pojavile. 

Branka se inače dodatno proslavila i kratkim brakom s pjevačem Sandijem Cenovom, koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti", a danas se u javnosti rijetko pojavljuje. 

Nakon Sandija sreću je potražila u drugom braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem. Par se upoznao 2002. godine, a pred oltar su stali 2005. i zajedno imaju troje djece, sinove Antu i Dinu te kćer Niku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Jennifer Lopez novom fotografijom u badiću pokazala da njoj godine stvarno ne mogu ništa: "Mogu ti se samo diviti"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus i sestra - 1 +33 Nives Celzijus i sestra - 2 Celebrity Nives Celzijus objavila fotografiju bez imalo fotošopa pa fanovima postavila zanimljivo pitanje: "Nedovoljno lijepo?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene