za nju je vrijeme stalo

Naša pjevačica kao da se uopće nije promijenila u dva desetljeća karijere, teško je povjerovati i koliko je starija od svojeg dečka!

Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Goran Mehkek/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola i Gazde Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola +19 Marko Čabov i Antonija Šola Galerija

Antonija Šola očarala je pojavom na jubilarnom koncertu tamburaškog sastava Gazde.

Naša autorica, pjevačica i glumica Antonija Šola (44) na sceni je prisutna već dva desetljeća, a tijekom tog vremena kao da ni dana nije ostarjela.

Sada je svojom mladolikom pojavom očarala sve prisutne na koncertu tamburaškog sastava Gazde, koji su u Domu spotova proslavili 30 godina postojanja, a Antonija je bila jedna od njihovih gošći.

Na pozornicu je izašla u glamuroznoj sjajnoj haljini u kojoj je istaknula vitke noge, a dok je pjevala s lica nije skidala široki osmijeh.

Inače, Antonija je već neko vrijeme u sretnoj vezi s pjevačem grupe Ljubavnici Marijem Regeljom, a iako je on od nje mlađi 10 godina, izgledaju kao vršnjaci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

"Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga", rekao je Mario jednom prilikom u In Magazinu, a Antonija je tada otkrila i poneki detalj o planovima za vjenčanje.

"Onako opušteni smo i ležerni, ima puno odanosti i povjerenja, tako da sve što treba imamo, a sad da li ćemo se na to odlučiti, vjerojatno hoćemo, ali gledamo da odemo na Havaje ili nešto tako", ispričala je Šola.

Kako je Antonija izgledala na početku karijere i koliko se od tada (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić Celebrity Lile se utegnula u mini haljini za nastup u Beogradu, istaknula je utegnutu figuru kojom se rado voli pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene