stari li ona?

Antonija Šola danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 10 godina mlađeg dečka, a njezine stare fotografije izazivaju nevjericu!

Antonija Šola Antonija Šola Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 1 Antonija Šola - 2 Razgovor s Antonijom Šolom - 1 Razgovor s Antonijom Šolom - 2 Razgovor s Antonijom Šolom - 3 Razgovor s Antonijom Šolom - 4 Razgovor s Antonijom Šolom - 5 Razgovor s Antonijom Šolom - 6 Antonija Šola Antonija Šola +13 Antonija Šola Galerija

Pojavile su se fotografije sa Hrvatskog Radijskog Festivala u Opatiji koji je održan 2008. godine, a na njemu je nastupila i Antonija Šola.

Pjevačica Antonija Šola je 2008. godine dobila nagradu za "Najboljeg Pop Rock izvođača" na Hrvatskom Radijskom Festivalu.

Tada je pozirala s nagradom u rukama, a na sebi je imala traperice i crnu kratku majicu. Smiješila se pred fotografima, a možemo vidjeti i kako je tada imala kratku kosu bakrene nijanse.  Uspoređujući njezine tadašnje fotografije s današnjima, vidimo da izgleda kao da uopće ne stari te se nije puno toga promijenilo na njoj.  Danas 44-godišnja Antonija ima nešto dužu kosu, no boja je ostala ista. Također, ni sada s lica ne skida svoj prepoznatljivi osmijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

Jedino što se u njezinom životu promijenilo jest ljubavni status - u vezi je s  godina mlađim pjevačem grupe "Ljubavnici" Mariom Regeljom. Svoju vezu su  potvrdili u srpnju prošle godine objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišemo pjesme i uživamo'', priznao je Mario Regelja nakon što se o toj vezi šuškalo već neko vrijeme.

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', otkrio je Mario.

Nedavno je za naš IN Magazin otkrila i poneki detalj o planovima za vjenčanje. 

''Onako opušteni smo i ležerni, ima puno odanosti i povjerenja, tako da sve što treba imamo, a sad da li ćemo se na to odlučiti, vjerojatno hoćemo, ali gledamo da odemo na Havaje ili nešto tako'', ispričala je Antonija Šola.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +6 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene