i stas i glas!

Lile se utegnula u mini haljini za nastup u Beogradu, istaknula je utegnutu figuru kojom se rado voli pohvaliti!

Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić, Želim život +19 Lidija Bačić - 3 Galerija

Lidija Bačić nastupila je u Beogradu, a za druženje jedne tvrtke uvukla se u crnu mini-haljinu sa šljokicama i pokazala ono što ima.

Naša pjevačica Lidija Bačić omiljena je u Hrvatskoj, ali i u regiji pa je tako ovog puta nastupala u Beogradu.

Jedna tvrtka pozvala ju je da bude dio programa povodom njihove proslave, a Lile se za ovu priliku nije posebno sređivala već je ostala vjerna stilu koji često nosi.

Odjenula je crnu mini-haljinu na bretele sa šljokicama, a kosu je raspustila kao i obično.

Fotograf je Lile fotografirao dok je pjevala, a kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Lidija je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a osim glasom može se pohvaliti i stasom što je njezin zaštitni znak. Na Instagramu je prati skoro 500 tisuća ljudi koje redovno časti svojim golišavim fotografijama.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije +8 Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Celebrity Našeg bivšeg nogometaša nakon razvoda od Fani Čapalije povezivalo se sa Stefany Hohnjec, a smirio se tek uz 11 godina mlađu

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovac - 4 Ante Gotovac - 3 Ante Gotovac - 6 Ante Gotovac - 5 +8 Ante Gotovac - 2 Nekad i sad Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene