"Nije mi bilo dobro"

Nakon ružnog razvoda odlučila se za drastičan zaokret, pogledajte kako izgleda s 20 kilograma manje!

Alice Evans Alice Evans Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alice Evans Alice Evans - 4 Alice Evans - 3 Alice Evans - 2 Alice Evans - 1 Alice Evans Alice Evans - 6 Alice Evans - 7 Alice Evans - 9 Alice Evans - 8 +20 Alice Evans - 4 Galerija

Alice Evans pokazala je novi imidž nakon što je izgubila 20 kilograma.

Američka glumica Alice Evans pokazala je svoj novi izgled i to nakon što je izgubila 20 kilograma, nakon čega su se svjetski mediji raspisali o njezinoj nevjerojatnoj transformaciji.

55-godišnju Alice svoju je novu liniju istaknula samo nekoliko tjedana nakon što je njezin bivši suprug Ioan Gruffudd potvrdio zaruke s Biancom Wallace zbog koje su se i razveli, a što njoj nije nimalo lako palo.

O svojoj je transformaciji progovorila i Instagramu gdje je objavila svoju novu fotografiji.

"Vratila sam se sada na ovu težinu. Ne mislim da je to važno, ali meni jednostavno nije bilo dobro. Napisat ću post o tome kako sam ja to napravila jer sam izgubila oko 20 kilograma", napisala je.

Inače, njezin bivši suprug o glumac Ioan je objavio svoje zaruke s australskom glumicom Biancom na Instagramu, šest mjeseci nakon što su finalizirali razvod nakon gorke dvogodišnje sudske bitke. Bivši supružnici vodili su gorku bitku oko skrbništva nad dvoje djece, nakon što su 14 godina proveli u braku.

"Ioan i Bianca imali su najtežih nekoliko godina, ali njihova je ljubav ostala jaka. Sada gledaju u lijepu zajedničku budućnost", izjavio je njihov zajednički prijatelj za Daily Mail.

Pogledaji ovo Ioan Gruffudd Celebrity Nakon skandaloznog razvoda živi na račun žene zbog koje je ostavio obitelj i svim silama pokušava izbaciti bivšu iz kuće

Krajem prošle godine strani su mediji prenijeli da je Alice u teškim financijskim poteškoćama i da je rekla prijateljima da ne može platiti stanarinu niti si priuštiti hranu te čak razmišlja o tome da se zaposli u Starbucksu. Prijateljima je rekla da je novac koji je dobila od prodaje bračnog doma, navodno oko sto tisuća dolara, nestao, i to veći dio na račun odvjetnika.

"Alice je bila jako uznemirena i kaže da si ne može priuštiti plaćanje stanarine, barem ne ako žele jesti i upravo je dotakla financijsko dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje. Rečeno joj je da bi se trebala zaposliti, ali nije našla nikakav glumački posao i u svakom slučaju mora brinuti o djeci školske dobi. Ovog je tjedna razgovarala o poslu u Starbucksu, ali misli da je možda ne žele jer je vjerojatno prestara za njih sa svojih 55 godina. Osjeća se očajno i nema više ideja", izjavila je svojevremeno njezina prijateljica.

Evans i Gruffudd konačno su se razveli u srpnju 2023. godine, no detalji oko skrbništva, uzdržavanja supružnika i djece još nisu dogovoreni.

Pogledaji ovo Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 3 Celebrity Prije tri godine bivša ga je preko društvenih mreža prozvala da ju vara, a sad se pohvalio sretnim vijestima s ljubavnicom!

Alice koja je upoznala Iona na setu Disneyjeva filma iz 2000. godine, "102 Dalmatinca", podnijela je zahtjev za razvod u ožujku 2021., nedugo nakon što je izjavila da njezin suprug s kojim je bila u braku 14 godina napušta nju i njihove dvije kćeri.

"Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da će napustiti svoju obitelj, počevši od sljedećeg tjedna. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobili razlog osim da me više ne voli. Žao mi je", napisala je Alice tada na Twitteru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene