Žrtve pljačke

Naše zvijezde na udaru lopova: Evo koji su poznati prošli kroz ovo neugodno iskustvo!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 1 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 2 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 3 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 4 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 5 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 6 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 7 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 8 In Magazin: Poznati o provalama i krađama - 9 Maja Šuput +14 Maja Šuput - 3 Galerija

Savršen odmor na Mauricijusu Maji Šuput pokvarila je šokantna vijest. Naime, dok je bila na večeri sa suprugom i sinom, brojne su vrijedne stvari iz njihove hotelske sobe nestale. Srećom, brzo se našao počinitelj. No ona nije prva poznata osoba koja se našla na meti lopova. U prilogu In magazina pogledajte koji su poznati prošli kroz ovo neugodno iskustvo.

Kada je Maja pjevala poznatu pjesmu o lopovu nije mogla ni sanjati da će joj se dvojica pojaviti u životu. Naime, za vrijeme odmora s mužem i sinom na rajskom Mauricijusu opljačkana je, a lokalni mediji navode da se radilo o stvarima u iznosu od 23 tisuće eura, no ona kaže da je cifra preuveličana.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Dala je podršku kolegici I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

''Malo su pretjerali. Nisu oni upoznati s cijenama takvih brendova, a sat je i star. Dobila sam ga na poklon od supruga Nenada 2018. godine nakon što su mi moj ukrali u Zagrebu. Naravno, radi se o velikom iznosu, ali ne o tako velikom iznosu'', izjavila je Maja Šuput. 

Srećom, počinitelj je pronađen i stvari su vraćene. Inače, ovo nije prvi put da je na meti lopova, jer su joj 2017. godine provalili u stan i ukrali stvari u vrijednosti od 10 tisuća eura. No onda nije jedina pjevačica koja je doživjela to neugodno iskustvo. Severina je priču o pljački prije koju godinu podijelila na promociji knjige.

''Evo na primjer meni su opljačkali stan. I onda sam stavila citat za promociju ove knjige. Dvije riječi koje otvaraju sva vrata su : guraj i vuci. Mislim da su ovi gurali. Ali dobro da se nisu usredotočili na haljine i cipele jer bi ih sama tražila po Zagrebu!'', izjavila je tada Severina-. 

A bez haljina i cipela ostala je i Žanamari. Za proslavu Nove godine nastupala je u Sarajevu i ne može reći da joj je počela bajno.

''Vratila sam se sa te svirke i u roku 7 dana su mi opljačkali stan. Imala sam provalu u stan jer su valjda ljudi čuli da sam svirala u Sarajevu pa su mislili tko zna koliko sam keša ja donijela sa sobom'', ispričala je Žanamari. 

Upad lopova u hamburški stan prije desetak godina na našeg je nogometaša Ivana Rakitića ostavio posljedice. Kada bi ugasio svjetla, proživljavao je, kaže, prave napade panike.

''Ja sam odmah tu večer pokupio svoje stvari što je još bilo tu jer su mi jako, jako puno toga ukrali tako da spakirao sam jednu torbu i onda sam bio 7 dana u hotelu. Kasnije sam bio još otprilike 10-15 dana kod suigrača'', prisjetio se Ivan. 

A on nije jedini Hrvat u inozemstvu kojeg je zadesila takva sudbina. Naša bivša manekenka Jelena Orešković za vrijeme života u Parizu dva puta je opljačkana na ulici.

''Bila sam s malom, odvlačila je moju pažnju, nisam mogla ostaviti dijete. Osjećaš se kao silovana jer vidiš tko ti je napravio i ne možeš ništa'', ispričala je Jelena.

A ništa nije mogao ni Zdravko Škender kada je mjegov stan na zagrebačkoj adresi bio meta provalnicima čak 5 puta.

''Ne znam kako bih vam to opisao. Kao da nikad nitko tu nije živio. To je bilo sve u neredu. Sve ladice su bile izvađene. Roba je bila razbacana, predmeti svi, sve je bilo naopako. Imao sam osjećaj da ne poznajem svoj vlastiti stan kako je izgledao'', prisjetio se Zdravko Škender.

Teže od gubitka materijalnih stvari većini ipak pada neugodan osjećaj da je netko nepozvan i nepoznat bio u njihovu domu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +12 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene