''Danas bi ga zaljepila...''

Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale: ''Da sam mogla birati giga poster - Alen Vitasović''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 1 Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 2 Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 3 Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 4 Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 5 Domenica Žuvela - 3 Jelena Rozga i Mia Dimšić Mia Dimšić i Domenica Žuvela - 1 +9 Mia Dimšić - 5 Galerija

Svi smo nekada davno na zidove soba lijepili postere svojih omiljenih zvijezda. Poznati pjevači ili glumci vjerno su se pratili, a na to nisu imune bile ni današnje domaće zvijezde. Koga je voljela Domenika, zbog čijeg postera i danas žali Andrea Andrassy te za kim se ludilo, otkriva naša Dijana Kardum za In magazin.

Danas su to Harry Styles i Maneskin, a nekad su na zidovima bili posteri nekih drugih zvijezda. Na razdoblje svoje mladenačke zaluđenosti danas će se slatko i nostalgično nasmijati domaće zvijezde.

''Kad sam imala pet godina idol mi je bio Tonči Huljić, ali onda sam navršila šest i to je prošlo. Bilo je svega mislim da je svaka osoba koja je rođena tako negdje 85-te da su tu bili Sandi, Boris Novković i to. Onda su došli Spice Girls, Backstreet boys'', priča Andrea Andrassy. 

''Ja sam stvarno isto prošla razne faze ljepljenja postera, ormara i s unutarnje strane, pisanje nekih stihova koje danas da pročitam samo bi ovako, Isuse Bože zašto, zašto, zašto. Ali naravno svi mi prolazimo tu neku fazu odrastanja'', dodala je Domenica. 

''Meni nikad mama i tata nisu dali da lijepim postere na zid zbog onog da će selotejp ogrecat zid, ali moram reći da dan danas u svojim 30-tima imam poster od Taylor Swift na zidu'', priča Mia Dimšić. 

Selotejp se naveliko trošio na postere koji su dolazili u različitim veličinama.

''Sjećam se jednom da mi je kupila časopis u kojem je bio giga poster, znači imali smo postere, mega postere i giga postere. Giga poster je bio daleko najveći i bio je giga poster Nicka Cartera. Ja sam jedva čekala da to stavim na zid i jesam ali sam onda bila zločesta i mama mi ga je poderala. Da zamisli... ostala sam bez svega. I dan danas sam sama i čekam da se taj poster vrati'', priča Andrea Andrassy. 

''Da sam mogla birat giga poster - Alen Vitasović, danas bi ga zalipila...'', priznala je Domenica. 

Domenica je nakon mnogo godina čak i upoznala Alena...

''Naravno da sam mu to rekla, ne znam kako sam uspjela to izgovoriti. Ne bih dalje pričala, neugodno mi je. Rekao mi je samo kao, da i moja djeca tebe vole', prisjetila se Domenica. 

Jedna je američka zvijezda bila poseban idol Antoniji Dori Pleško. Bila je doslovno zaluđena Lady Gagom.

''Soba je u biti bila puna postera, to uopće nije izgledalo lijepo, ali meni je. Mama je to htjela puno puta i maknuti, i svatko tko uđe u sobu od mojih prijatelja se tome divio. Tako da Lady Gaga je bila velika opsesija'', prisjetila se Antonija Dora Pleško. 

Mnogo je glazbenih idola imala i Lorena Bućan pa priznaje da nikoga nije baš slijepo pratila.

''Kako i sad sve slušam, kad sam bila mala sam svašta slušala. Ne znam npr. moj prvi CD je bio Michael Jackson, a imala sam period Lady Gage također, ali sam imala i period Katy Perry. Tako da stvarno ne mogu reći da kad sam bila mala sam imala jednog idola'', priča Lorena Bućan. 

Kod dečki pak posve drugačiji utjecaj!

''Što se sjećam da sam imao postere... Toše Proeski definitivno. I to tek nakon smrti sam otkrio njega i počeo slušat pjesme i eto imao postere u sobi. Bili su Toše i Hrvatska nogometna reprezentacija'', priča Stjepan Lach. 

''Više sam imao nogometne postere, znaš ono kako si dobivao u magazinima kao ekipa, repka Chelsea, tako da nisam imao muzičke postere, nit sam imao previše muzičkih idola, u smislu da želim zbog nekog nešto raditi, nego sam otkrivao muziku postepeno i može se reći da je nama svima pjevačima Oliver'', priča Matija Cvek. 

I dok su nekada o tome samo sanjali, danas možda baš oni krase zidove mladenačkih soba.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene