spominje se još jedno ime

Pljušte reakcije na pobjednicu Supertalenta, djevojčica s Filipina uvukla se u srca gledatelja već na audiciji: "Publika zna što valja i nagradila je!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 1 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 2 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 3 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 4 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 5 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 6 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 7 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 8 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 9 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 10 +27 Chriztel Renae Aceveda, pobjednica 10. sezone Supertalenta - 11 Galerija

Nižu se reakcije na pobjedu Chriztel Renae Acevede u showu Supertalent, a komentarima se često spominje još jedna superfinalistica.

Chriztel Renae Aceveda pobjednica je jubilarne 10. sezone showa Supertalent.

Nakon što je žiri odabrao tri točke koje idu u superfinale, glasovi gledatelja presudili su u korist Chriztel, a osim nje superfinalisti bili su još trbuhozborka Emina Bajtarević i akrobatsko-plesni duo Crowd Control.

Dan nakon velikog finala Supertalenta, na društvenim mrežama ne prestaju se nizati reakcije na pobjednicu, a u komentarima je često spomenuta i još jedna superfinalistica.

"Bravo, zaslužila je", "Bila je najbolja", "Supertalent u kompletu", "Prekrasno za djevojčicu od 12 godina. Nevjerojatna izvedba. Publika zna što valja i nagradila je, zasluženo pobijedila", "Bravo ljepotice", "Svaka čast toj maloj, ali ja mislim da je pobjednica trebala bit Emina", "Emina je super talent za mene, vanserijski", "Svi koji su ušli u finale trebaju biti pobjednici, jer predstavljaju raznovrsne žanrove", "Malenoj čestitke, ali Emina je naša pobjednica", "Zasluženo pobijedila. Svaka čast i čestitke maleckoj", samo je dio brojnih reakcija s društvenih mreža.

Dvanaestogodišnja Chriztel već je na audiciji pokazala nevjerojatan talent, koji je posebno prepoznala publika u studiju te je nagradila zlatnim gumbom. Za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu Celine Dion i Andree Bocellija "The Prayer" u hrvatsko-engleskoj varijanti.

"To kako si ti večeras pjevala je zapravo zašto postoji umjetnost i zašto mi kao publika živimo za ovakve trenutke. To kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo užitak za slušati, uljepšala si nam večer i zaista je podigla na posebnu razinu", opisao je Fabijan nakon nastupa.

"Mi kao publika smo upravo tu da proživimo ovakve emotivne trenutke, ja si osobno ne mogu zamisliti ljepši Badnjak s ljepšom porukom, mislim da si večeras svim Hrvatima uputila jednu jako lijepu božićnu čestitku", rekla joj je Martina.

"Ovo je danas bio najbolji nastup, najemotivniji, dirnula si nas sve u dušu, ovo je bilo maestralno, ti si naše pravo malo čudo", zaključila je Maja.

Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri.

"U Hrvatskoj mi se sviđa što ima proljeće, jesen, što nije prevruće, tako mi paše. Živim u Svetom Martinu na Muri, selo koje je malo, ali lijepo, djeca su dobra, jako lijepa tradicija i jako mi se sviđa ovdje. Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu, jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma. Najčešće se družimo tako da se šećemo, pričamo", ispričala je Chriztel.

"Roditelji su mi samo jedan dan rekli da su me prijavili na Supertalent, šokirala sam se. Jako sam uzbuđena jer ću pjevati pred puno ljudi i poznatima, moj tata obožava Maju Šuput. Mislim da će moji roditelji biti ponosni, i moji prijatelji, obitelj, učitelji", rekla je djevojčica prije audicijskog nastupa, na kojem se upisala u povijest Supertalenta, kao prva natjecateljica kojoj je publika dala Zlatni gumb.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +25 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Stjepan iz MasterChefa uz divnu obiteljsku čestitku podijelio i sretne vijesti: "Sretan Božić od malo veće obitelji Vukadin!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević otkrila spol svoje bebe i podijelila detalje teškog poroda: "Najbolnije i najljepše iskustvo mog života"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene