"To je bilo teško"

Proslavio se kao ljepuškasti tinejdžer u hit-seriji zbog koje si jednu stvar ne može oprostiti, a evo i kako sada izgleda!

Mark-Paul Gosselaar Mark-Paul Gosselaar Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mark-Paul Gosselaar - 4 Mark-Paul Gosselaar - 1 Mark-Paul Gosselaar - 3 Mark-Paul Gosselaar - 2 Mark-Paul Gosselaar - 1 Mark-Paul Gosselaar - 2 Mark-Paul Gosselaar - 3 +0 Mark-Paul Gosselaar Galerija

Mark-Paul Gosselaar proslavio se u seriji "Saved By The Bell", a sada se prisjetio njezina snimanja i dana najveće slave.

Američki glumac i zvijezda serije "Saved By The Bell" Mark-Paul Gosselaar ovih se dana prisjetio njezina snimanja pa priznao da žali zbog scene ljubljenja koja je snimljena bez pristanka glavnih aktera.

Gosselaar je glumio Zacka Morrisa u tinejdžerskom hit-sitcomu koji se prikazivao od 1989. do 1993. godine, a u podcastu "Pod Meets World", komentirao je epizodu prve sezone serije u kojoj njegov lik naplaćuje kolegama iz razreda da poljube Lisu Turtle, koju je glumila Lark Voorhies, bez njezina pristanka.

"Bio je jedan trenutak u kojem sam zapravo zaribao Lisu Turtle, naplaćivao sam ljudima da je ljube bez njenog pristanka. To je bilo teško. Postoje stvari koje danas jednostavno ne biste snimili, u svakoj epizodi postoje stvari koje bi mogao izdvojiti. U tom trenutku pokušavate ne biti negativni jer to je zabava za gledanje. Općenito, pokušavate biti pozitivni o poslu kojim se bavite pa si govorite da su to bila druga vremena.

Mark-Paul je 1991. godine osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca i dandanas se bavi glumom.

"Saved By The Bell" posljednji se put prikazivala 2021. godine kako bi se odala počast njezinom glumcu Dustinu Diamondu, koji je preminuo ranije te godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput iznenadila planovima o odlasku iz Hrvatske i promjeni karijere, a sve zbog sinčića Blooma!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danielle Lloyd - 2 Danielle Lloyd - 3 Danielle Lloyd - 1 Danielle Lloyd - 4 +22 Danielle Lloyd - 2 Celebrity Haljina kakvu još niste vidjeli: Evo zašto su se za ovom majkom petero djece svi okretali!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene