Naša predivna glumica

Zrinku Cvitešić rijetko vidimo u Hrvatskoj, ali ovo događanje nije htjela propustiti, a pogledajte zašto je privukla sve poglede!

Zrinka Cvitešić - 6 Zrinka Cvitešić - 6 Neva Zganec/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 7 Zrinka Cvitešić - 9 Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 5 Zrinka Cvitešić - 8 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić +23 Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić - 1 Galerija

Zrinka Cvitešić bila je na otvorenju izložbe ''Krcato malih ribeka'' u Zagrebu, ovo je njen rijetki izlazak u javnost.

Naša glumica Zrinka Cvitešić bila je na otvorenju izložbe ''Krcato malih ribeka'' posvećene Goranu Lelasu u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar.

44-godišnja glumica privukla je poglede u tamnom odijelu uz koje je kombinirala crno-bijele tenisice, a pred okupljenima je i održala govor.

Lijepa Zrinka bila je glavni fokus fotografa, a njezine najnovije fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Zrinka Cvitešić Nekad i sad Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Osim Zrinke, na otvorenju izložbe u četvrtak bili su Krešimir Dolenčić, Zdenka Kovačiček, Josip Tešija, Tihana Harapin Zalepugin i drugi.

Zrinka već godinama živi i radi u Londonu, a jedna od posljednjih zapaženih uloga koje je snimila bila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Pogledaji ovo Zrinka Cvitešić Nekad i sad Zrinka Cvitešić je prije 15 godina njegovala potpuno drugačiji imidž nego danas, ovakvu je sigurno ne pamtite!

Od 2014. godine je u vezi s našim bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom, a par detalje privatnog života ne voli otkrivati u javnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a i Niko iza sebe ima brak sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio i kćer Loru.

Zadnji put u hrvatskoj javnosti viđena je na komemoraciji za Juricu Popovića u siječnju, a prije toga na predstavi ''San Ivanjske noći'' u Varaždinu u studenom 2023. u društvu partnera. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić +25 Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Celebrity Sandra Bagarić slavi okrugli rođendan, teško je ovu brojku povezati s njom, a ovo je slatko iznenađenje kojim se pohvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene