zaboravljena frizura

Zrinka Cvitešić je prije 15 godina njegovala potpuno drugačiji imidž nego danas, ovakvu je sigurno ne pamtite!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tonci Plazibat/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, 2008. godina Zrinka Cvitešić, 2008. godina Zrinka Cvitešić, 2008. godina Zrinka Cvitešić, 2008. godina Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić +17 Zrinka Cvitešić Galerija

Pojavile su se fotografije Zrinke Cvitešić iz 2008. godine, kada je izgledala dosta drugačije nego danas.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Zrinka Cvitešić (44) na sceni je prisutna više od 20 godina, tijekom kojih je izgradila i inozemnu karijeru.

Ono po čemu je od početka karijere prepoznatljiva je bujna kovrčava kosa, no sada su se pojavile njezine fotografije iz vremena kad je imala kratko ošišanu frizuru.

Bilo je to 2008. godine, a kako je tada izgledala, prisjetite se u našoj galeriji.

Kako Zrinki Cvitešić stoji kratka kosa?

  • Odlično, trebala bi se opet ošišati
  • Bolje izgleda s dugom kosom

Ukupno glasova:

Zrinka već godinama živi i radi u Londonu, a zadnju ulogu ostvarila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Od 2014. godine je u vezi s našim bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom, a par detalje privatnog života ne voli otkrivati u javnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno.

Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a i Niko iza sebe ima brak Niko sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio i kćer Loru.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +15 Željko i Fani Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović +24 Ante Gelo - 2 Celebrity Jelena Perčin zadnjim potezom rasplamsala glasine o vezi s našim glazbenikom: "Moja najdraža ekipa!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene