nije ga obavijestio

Zaručio se Kerumov sin, vijest je iznenadila njegova oca: "Što? Valjda će mi javiti…"

Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Feđa Klarić/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum Joško Kerum +19 Joško Kerum Galerija

Sin Željka Keruma, Joško Kerum, poznat i kao Joke, otkrio je da se zaručio.

Sin bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, 32-godišnji Joško Kerum, poznat i kao Joke, podijelio je sretne vijesti.

"Zaručio sam je, istina je", potvrdio je Joke za 24 sata, koji navodi i kako njegov otac nije znao za zaruke kad su ga nazvali u vezi s tim.

"Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno..." komentirao je iznenađeni Željko.

Joke je Željkov sin iz prvog braka i vlasnik trgovačkog centra Joker u Splitu, koji je nazvan po njemu. U rujnu 2020. godine postao je otac kćerkice koju je dobio s tadašnjoj djevojkom Majom, inače kćeri uglednog šibenskog odvjetnika.

Kerum s bivšom suprugom Ankicom ima i 33-godišnju kćer Nevu. Par se vjenčao 1989. godine, a Kerum je 2009. šokirao javnost kad je priznao da već nekoliko godina ima izvanbračnu aferu sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da zajedno čekaju dijete. S Fani je dobio troje djece, sinove Zvonimira i Franu te kćer Eleonoru.

Pogledaji ovo Željko Kerum i Nevenka Bečić Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Pogledaji ovo Željko Kerum Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Pogledaji ovo Željko i Ankica Kerum Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Celebrity Goranu Ivaniševiću kći darovala stan u centru Zagreba? Navodno postoji i jedna caka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene