Neočekivani obrat

Goranu Ivaniševiću kći darovala stan u centru Zagreba? Navodno postoji i jedna caka!

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Damjan Tadic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +19 Goran i Emanuel Ivanišević Galerija

Sudska bitka Gorana Ivaniševića s bivšom suprugom Tatjanom Dragović dobila je novi nastavak.

Pravna borba oko stana u centru Zagreba između Gorana Ivaniševića i bivše supruge dobila je obrat jer je njihova kći, navodno darovnim ugovorom, ocu vratila stan, pišu 24 sata.

Navode i kako Ivaniševićeva bivša supruga Tatjana Dragović, unatoč tome, još može živjeti u tom stanu.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Nacional je objavio kako je Goran tužio bivšu suprugu Tatjanu i njihovu kćer Amber te da je tražio polovicu stana koji je ona darovala kćeri tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Također se navodilo i kako je Ivanišević tražio da više ne plaća alimentaciju za kćer, kao i da je htio vratiti dio imovine koja je pripala Tatjani temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Tatjana je pak Gorana tužila za obiteljsko nasilje.

O svemu se tada oglasio i Ivanišević.

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je bivši tenisač na Instagramu, no objavu je kasnije uklonio s društvene mreže.

Tada ga je u komentarima podržala i sadašnja supruga Nives Ivanišević, koja mu je napisala: "Pravda je spora, ali dostižna."

Podsjetimo, Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim kćeri Amber Marije (21) imaju i sina Emanuela (16).

Goran se s radijskom voditeljicom Nives vjenčao 2017. godine, a s njom je 2018. dobio i sina Olivera.

Pogledaji ovo Goran i Nives Ivanišević Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

Pogledaji ovo Goran i Emanuel Ivanišević Celebrity Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

Pogledaji ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Celebrity Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 3 Zdravko Škender - 4 +26 Zdravko Škender - 5 inMagazin Zdravko Škender o krahu braka s nekadašnjom časnom sestrom i novoj odabranici: ''Za raspad su krive treće osobe, ali sad imam Anu, s kojom sam sretan''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri i Susan Sarandon +9 Eva Amurri i Susan Sarandon Celebrity Kći legendarne glumice zbog dekoltea se našla na meti kritika: "Neukusno i neprimjereno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene