slažete li se?

Kći legendarne glumice zbog dekoltea se našla na meti kritika: "Neukusno i neprimjereno!"

Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon Eva Amurri i Susan Sarandon +3 Eva Amurri i Susan Sarandon Galerija

Kći Susan Sarandon Eva Amurri našla se na meti kritika zbog vjenčanice s dubokim dekolteom, no nije ostala dužna hejterima.

Eva Amurri, kći holivudske glumice Susan Sarandon i talijanskog redatelja Franca Amurrija, udala se u New Yorku za chefa Iana Hocka, no veliki dan pokušali su joj pokvariti dušobrižnici s društvenih mreža.

39-godišnja glumica i lifestyle-blogerica našla se na meti kritika zbog svoje vjenčanice koja je imala duboki izrez na dekolteu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

"Ova je haljina neprimjerena", "Nakon troje djece odabrala je ovakvu vjenčanicu?", "Baš neukusna vjenčanica", neki su od brojnih sličnih komentara ispod njezinih fotografija s vjenčanja, a s kritičarima se obračunala u pričama na Instagramu.

"Svima koji su šokirani što moje grudi nisu 'sklonjene' slobodno snimite ovo za kasnije", napisala je uz fotografije na kojima je približila svoj dekolte i koje možete pogledati u našoj galeriji.

Kakva vam je vjenčanica Eve Amurri

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, na svadbi bilo je samo 40 uzvanika, uključujući i Evinu majku Susan, koja je stigla s dugogodišnjim partnerom Timom Robbinsom. Eva je sama organizirala vjenčanje, a do oltara ju je otpratio sedmogodišnji sinčić Major, kojeg ima iz prethodnog braka.

"Ian se predivno brine za mene i djecu, pun je ljubavi. Najbolji je očuh koji postoji", nahvalila je novog supruga za People. Chefa Iana upoznala je dok je bila trudna s trećim djetetom.

Eva je bila udana za bivšeg nogometaša Kylea Martina, s kojim je je, uz Majora, dobila i kćer Marlow Mae (9) te sina Matea Antonija (4), a razveli su se malo prije rođenja najmlađeg djeteta i nakon osam godina braka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Ana Radeljak i Josip Radeljak Dikan Lana Radeljak +26 Lana Radeljak Celebrity Kći Dikana i pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a danas je za nju baš poseban dan: "Mama te zadovoljno gleda..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 +22 Zac Efron - 6 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene