"ona mi je puls u leđa"

Zdravko Škender o krahu braka s nekadašnjom časnom sestrom i novoj odabranici: ''Za raspad su krive treće osobe, ali sad imam Anu, s kojom sam sretan''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 3 Zdravko Škender - 4 Zdravko Škender - 5 Zdravko Škender - 6 Zdravko Škender - 7 Zdravko Škender Zdravko Škender Zdravko Škender +20 Zdravko Škender Galerija

Novom pjesmom "Bit će pisme" Zdravko Škender najavljuje povratak na domaću glazbenu scenu. Zašto mu se raspao brak, ali i tko je žena koja mu je vratila vjeru u ljubav, otkrio je našoj Anji Beneti.

"Ne mogu da te zaboravim", "Suze ljubavi", "Žena kao ti", "Ako nas život rastavi" samo su neki od bezvremenskih hitova Zdravka Škendera, koji su zlatnim slovima upisani u povijest hrvatske zabavne glazbe. Šibenski slavuj publiku je oduševio novom pjesmom "Bit će pisme ".

''To je po meni jedna zabavna, moderna pop-pjesma koja ulazi vrlo brzo u uho. Pamtljiva i dobra poruka koja nam danas svima treba. Mislim da bi mogla biti moj veliki hit zato što je rađena na tragu mojih najvećih uspješnica", govori Zdravko Škender.

Višestruki pobjednik Splitskog festivala, čije su ploče prodane u zlatnim, dijamantnim i platinastim nakladama, uspjeh duguje poznatom dalmatinskom dišpetu.

Rekao sam nekim svojim kolegama, kako sam ja u to vrijeme imao kafić u Šibeniku koji se zvao Piano, da će gore stajati neke nagrade koje ću ja osvojiti na Splitskom festivalu. Oni nisu vjerovali, mislili su da sam pukao. I stvarno se to dogodilo. Imao sam dišpet, inat, došao sam na Splitski festival 1988. godine s pjesmom 'Ne mogu da te zaboravim', s kojom mi se okrenuo život."

Zdravka je život šamarao sa svih strana. Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori ostao je u invalidskim kolicima, a prije četiri godine izgubio je sina Tomislava.

"Mene glazba inače nadahnjuje. To je smisao mog života. Ja tu crpim jednu energiju, posebno hranim svoju dušu. Sve tegobe koje su mi se dogodile, koje sam imao u životu, uz pomoć glazbe uspio sam preboljeti. Hvala Bogu, dandanas sam tu gdje jesam. Moj je najveći uspjeh što sam pobijedio svoju sudbinu'', kaže.

Osim glazbe, lijek za njegovu dušu oduvijek je bila i duboka vjera u Boga.

"Istina je da sam veliki vjernik, tako sam odgojen. Moja obitelj naučila me uvijek prije spavanja izmoliti Očenaš. Mislim da to nisam nikad u životu, do dandanas preskočio. Često se obraćam Bogu kad sam u najtežim situacijama. Imam osjećaj da mi uz pomoć tih molitvi Bog uvijek da ruku, kad god padnem, da me digne'', priča.

U braku je bio s nekadašnjom časnom sestrom.

''Moj se brak, nažalost, raspao krivnjom trećih osoba. Najteže je izgubiti sina, ali mislim poslije toga i brak.'' 

Ipak, ljubavnu sreću opet je pronašao.

"Ja sam sad našao jednu novu suputnicu, istomišljenici smo u glazbi i jako me podržava, daje mi dodatnu energiju, puls u leđa. To je Ana, s kojom imam sada suživot i mogu reći da sam jako sretan'', kaže. 

U Sloveniji i Makedoniji i danas uživa status zvijezde, a najviše bi ga obradovao povratak na hrvatske pozornice.

''Imam ogromno iskustvo, imam strašnu puno dobrih pjesama i stvarno bih imao što pokazati. Još me glas jako dobro služi, tako da bih u skoroj budućnosti volio pjevati u većim dvoranama i trgovima u Lijepoj Našoj", zaključio je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV,  a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 +22 Zac Efron - 6 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Riva Pauletić i Ella Dvornik Riva Pauletić - 18 Riva Pauletić - 21 Riva Pauletić - 22 +32 Riva Pauletić - 1 Celebrity Zgodna kći našeg putopisca i kvizaša privlači veliku pozornost na društvenim mrežama, a glumila je i u atraktivnim spotovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene