i željko je privlačio pažnju

Kerumova Fani građansku dužnost iskoristila je za rijetko pojavljivanje u javnosti, zato se i posebno sredila za ovu prigodu

Fani i Željko Kerum - 1 Fani i Željko Kerum - 1 Ivo Cagalj/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum - 1 Fani i Željko Kerum - 3 Fani i Željko Kerum - 5 Fani i Željko Kerum - 4 Fani i Željko Kerum - 2 Fani i Željko Kerum - 1 Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina +22 Željko i Fani Kerum Galerija

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova supruga Fani dali su svoj glas na parlamentarnim izborima, evo kako su se sredili za odlazak na biralište.

Bivši splitski gradonačelnik i njegova supruga nisu propustili svoju građansku dužnost obaviti u svom gradu.

Željko i Fani Kerum bili su na parlamentarnim izborima, a fotografi su ih uhvatili dok su dolazili na svoje biračko mjesto.

Pogledaji ovo Željko Kerum i Nevenka Bečić Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Fani je za ovaj dan odabrala odjenuti crne svečane hlače koje je kombinirala uz nježno rozi sako i košulju, a uz crne hlače i ružičasti sako iskombinirala je cipele i torbicu od kojih će vam se cijena zavrtjeti u glavi. Nosila je crne Pradine mokasinke čija je cijena na službenim stranicama brenda 1270 dolara (oko 1200 eura), a torbica brenda Gucci na službenim stranicama košta oko 3200 eura, pišu 24 sata.

Kakva vam je odjevna kombinacija Fani?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Željko je nosio klasično odijelo i crvenu kravatu, a bijela košulja istaknula je i njegov koji kilogram više.

Splitski par svoju političku dužnost nikad ne zaboravlja, a prošle godine viđeni su i dok su išli glasati na prijevremenim izborima.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

Pogledaji ovo Željko Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani nakon dugo vremena skupa su snimljeni u javnosti, jedna stvar kod njih ovaj put nikako nije mogla izostati!

Par je započeo vezu dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Ankicom, a Željko je priznao da imaju aferu 2009. godine, kada je otkrio da zajedno čekaju dijete. Ubrzo je uslijedio razvod od Ankice, s kojom je Željko također dobio troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene