potrošila tisuće eura

Svi pričaju o skupim dizajnerskim krpicama Fani Kerum, a sve će vam biti jasno kad vidite njezina izdanja s prethodnih izbora!

Fani Kerum Fani Kerum Ivo Čagalj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum - 1 Fani i Željko Kerum - 1 Fani i Željko Kerum - 3 Fani i Željko Kerum - 4 Fani i Željko Kerum - 5 Fani Kerum Željko i Fani Kerum, 2022. - 1 Željko i Fani Kerum, 2022. - 2 Željko i Fani Kerum, 2022. - 3 Željko i Fani Kerum, 2022. - 4 +19 Željko i Fani Kerum, 2022. - 5 Galerija

Fani Kerum nikada nije štedjela na svojim izdanjima za izlazak na izbore, a ove je godine potrošila više od 5000 eura.

Fani Kerum, supruga bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, privukla je veliku pažnju javnost svojim izdanjem za glasanje na parlamentarnim izborima.

Na biralište je došla u društvu supruga, koji je bio u odijelu, a ona je za tu prigodu odabrala crne hlače, svilenu košulju i ružičasti sako, te je stajling upotpunila skupocjenim dizajnerskim komadima. Nosila je crne Pradine mokasinke, koje na službenoj stranici brenda koštaju 1200 eura, i torbicu brenda Gucci, čija se cijena zna kretati i do 4000 eura.

Pogledaji ovo Željko Kerum Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Fani je na prethodnim izborima nosila skupe dizajnerske krpice i čini se da na ovoj prigodi ne štedi.

Tako je na prijevremenim izborima 2022. godine nosila haljinu modne kuće Balmain, cipele Fendi i torbicu Valentino, a taj ju je stajling koštao više od 5000 eura.

Godinu dana ranije, kada je njezin suprug bio kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita, Fani je na biralište došla u zelenoj haljini luksuznog brenda Dolce&Gabbana.

Pogledaji ovo Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

Navedene, ali i druge modne odabire Fani Kerum na dan izbora pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu.

Pogledaji ovo Željko i Ankica Kerum Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

Par je započeo vezu dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Ankicom, a Željko je priznao da imaju aferu 2009. godine, kada je otkrio da zajedno čekaju dijete. Ubrzo je uslijedio razvod od Ankice, s kojom je Željko također dobio troje djece, sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene