drama se nastavlja

Chef Skoko uzvratio udarac Jacquesu Houdeku, koji mu je odbrusio zbog izjave da su Hrvati debeli: ''Draga nacijo...''

David Skoko David Skoko Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Skoko - 1 David Skoko - 2 David Skoko - 3 David Skoko - 4 David Skoko Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 3 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 2 +20 Jacques Houdek - 5 Galerija

Nakon što je Jacques Houdek reagirao na video u kojem je chef David Skoko poručio Hrvatima da su debeli, sada je on uzvratio udarac.

Chef David Skoko nedavno je Hrvatima uputio savjete o prehrani u intervjuu za Gostionu, a pjevač Jacques Houdek žestoko je reagirao na njegove izjave.

"Hrvatskoj naciji preporučio bih da počnu zdravije jesti jer su debeli. Znači, jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda... To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje", rekao je Skoko u videu, ispod kojeg mu je Jacques uputio bijesni komentar, koji je napisao velikim slovima.

"Nevjerojatno bahato i neprimjereno ponašanje. Osobito ova gestikulacija rukama prema ustima, uz 'prikladan' izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, 'promovirali'. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog", ljutito je poručio Jacques.

No Skoko nije ostao dužan Houdeku pa mu je odgovorio. Naime, u svojoj priči na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj drži ribu.

"Draga nacijo, nemojte jesti više plave ribe... ona vam je jeftina i zdrava!" napisao je u opisu. 

Pogledaji ovo Jacques Houdek Celebrity Houdek poželio sreću Baby Lasagni, jasno je odmah kakva su mu predviđanja: ''Eurosong 2025., dobro došao u Hrvatsku!''

Pogledaji ovo Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 4 Celebrity Jacquesu Houdeku 2017. na Euroviziji je prateći vokal bio glazbenik koji danas ruši domaće ljestvice, znate li o kome se radi?

Pogledaji ovo Jacques Houdek - 3 inMagazin Jacques Houdek predstavio se publici u Kini: "Neobičan sam im i simpatičan pa bi se i slikali sa mnom na ulici!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska princeza Kalina - 1 Bugarska princeza Kalina - 2 +14 Bugarska princeza Kalina - 3 Nekad i sad Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique iglesisas s obitelji - 4 Enrique iglesisas s obitelji - 2 Enrique iglesisas s obitelji - 1 Enrique iglesisas s obitelji - 3 +18 Enrique Iglesias - 4 Celebrity Anna Kournikova iznenadila javnost rijetkim obiteljskim prizorima s Enriqueom Iglesiasom, njihova ljubav imala je zanimljiv početak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene