svašta se o njima šuškalo

Anna Kournikova iznenadila javnost rijetkim obiteljskim prizorima s Enriqueom Iglesiasom, njihova ljubav imala je zanimljiv početak

Enrique iglesisas s obitelji - 3 Enrique iglesisas s obitelji - 3 Anna Kurnjikova/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique iglesisas s obitelji - 4 Enrique iglesisas s obitelji - 2 Enrique iglesisas s obitelji - 1 Enrique iglesisas s obitelji - 3 Enrique Iglesias - 4 Enrique Iglesias - 3 Enrique Iglesias - 2 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) Enrique Iglesias (Foto: Instagram) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) +12 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Galerija

Ljubavna priča Anne Kournikove i Enriquea Iglesiasa datira još od 2002. godine, a zajedno imaju troje djece.

Povodom Dana očeva su mnoge zvijezde uputile emotivne čestitke svojim partnerima, a među njima se našla i bivša poznata tenisačica Anna Kournikova.

Ona je ocu svoje djece, pjevaču Enriqueu Iglesiasu javno čestitala poseban dan.

"Sretan Dan očeva mom muškarcu Enriqueu Iglesiasu! I svim očevima!!!", napisala je Anna uz tri selfija Enriquea sa svojom djecom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Na prvoj je fotografiji ispred privatnog aviona sa sinom Nicolasom, a potom redom idu i kćeri, Lucy i Mary.

Inače, poznati par voli čuvati svoju privatnost samo za sebe, ali ponekad ipak obraduju obožavatelje obiteljskim fotografijama.

Anna Kournikova i Enrique Iglesias zajedno su od 2002. godine, a u prosincu 2017. dobili su blizance Lucy i Nicholasa. 

U siječnju 2020. proširili su svoju obitelj za još jednog člana, dobivši malenu djevojčicu Mary. Vijest o dolasku treće prinove u obitelj vješto su skrivali od javnosti do samog kraja.

Par se zaljubio na snimanju spota za pjesmu "Escape", kojom je oduševio brojne obožavatelje diljem svijeta. Zvijezda spota je bila upravo Anna Kournikova. 

Kemija između njih pojavila se dok su snimali seksi scene, no Enrique, kao ni Kournikova, ne voli puno pričati o njihovu privatnom životu. 

"Lijepa je, talentirana, izvrsna tenisačica. Nije potrebno biti dobar glumac da bi ljubio Annu i činio to uvjerljivo", rekao je pjevač onda.

Baš kao što i riječi njegove pjesme "Escape" govore, između jednog od najtraktivnijih slavnih parova se brzo rodila ljubav, koju lijepa Ruskinja nije mogla izbjeći.

Singl "Escape" pokorio je top ljestvice diljem svijeta, a nakon što je objavljen u ožujku 2002. godine, par se prvi put pojavio u javnosti zajedno. Došli su zajedno na dodjelu MTV nagrada i zaljubljeno se gledali dok je izvodio svoj hit "Hero". Podršku je dala pjevaču i 2003. na premijeri filma "Bilo jednom u Meksiku", u kojem se pojavio. Sljedeće godine se šuškalo da su se Anna i Enrique zaručili jer je viđena kako nosi ogromni dijamantni prsten, no nijedno od njih nije to potvrdilo niti demantiralo.

Godinama se svašta šuškalo o njihovoj vezi, no oni su sve uspješno ignorirali. Sudeći po najnovijim objavama, njihov odnos je i 20 godina kasnije skladan i pun ljubavi, a na zle jezike se ni danas ne obaziru.

Pogledaji ovo Enrique Iglesias - 3 Celebrity Pogledajte pomalo bizaran video s koncerta Enriquea Iglesiasa, svi traže novac natrag: "Što mu je, je li to njegov dvojnik?"

Pogledaji ovo Enrique Iglesias Celebrity Svjetski zavodnik šokirao javnost sočnim poljupcem s obožavateljicom: ''Kako mu žena ovo dopušta?!''

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Poznati par koji privatni život jako skriva, jednom fotografijom otkrio da je njihova ljubav s godinama sve jača

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović prekinula koncert u Švicarskoj, društvenim mrežama šire se snimke: ''Ne dao Bog da mi sin bude takav''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 2 +25 Danica Šuput i Bloom - 1 Celebrity Šuput podijelila presladak trenutak sinčića Blooma i svoje lijepe mame: "Volim te, bako!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene