Bakina mini kopija

Šuput podijelila presladak trenutak sinčića Blooma i svoje lijepe mame: "Volim te, bako!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput i Bloom Tatarinov Danica Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju sina Blooma i mame Danice na kojoj imaju jednake frizure.

Pjevačica Maja Šuput provela je nedjelju u društvu svoje majke Danice i sinčića Blooma.

Tim povodom objavila je i jednu njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj imaju i jednake frizure.

"Volim te, bako", napisala je Maja uz fotku na kojoj Bloom neodoljivo sliči svojoj baki, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Maja je i ranije na društvenim mrežama pokazivala svoju majku, čija je i ona slika i prilika, a njezini pratitelji ne mogu se načuditi ni Daničinu mladolikom izgledu.

Poznato je i da se Danica odlično slaže sa zetom Nenadom Tatarinovom.

Maja i Nenad u braku su od svibnja 2019. godine, a vjenčali su se u Istri. Sina Blooma dobili su u ožujku 2021. godine, a on je postao prava zvijezda.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila je što radi po cijele dane: ''Ovo traje od jutra do mraka, ali idem s veseljem''

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Je li ovo najsmješnija i najslađa fotka Majinog Blooma? Nevjerojatno je koliko nalikuje na nju!

Pogledaji ovo Maja Šuput - 6 Celebrity Šuput u kožnim hlačicama zagrijala ionako već vruću atmosferu, a nije dugo trebalo da se riješi i bundice kojom je skrivala dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 +26 Baby Lasagna - 4 Celebrity Tonči Huljić oglasio se o otkazanoj suradnji s Baby Lasagnom: "Okolnosti su se promijenile"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Wontorra - 9 Laura Wontorra - 3 Laura Wontorra - 2 Laura Wontorra - 1 +28 Laura Wontorra - 4 Celebrity Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene