prošlo je već 5 godina

Šuput se prisjetila svog vjenčanja i podijelila jednu posebnu uspomenu: "Mjesto na kojem sam rekla da"

Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 1 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 2 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 3 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 4 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 5 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova - 6 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova +19 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se prije pet godina, a ona se sad opet javila s mjesta gdje su rekli sudbonosno "da".

Pjevačica Maja Šuput u svibnju 2019. uplovila je u brčnu luku s Nenadom Tatarinovim, a pet godina nakon vjenčanja opet se vratila na mjesto gdje je izgovorila sudbonosno "da".

Par je bračne zavjete izmijenio u Istri i slavili su na luksuznom imanju sa 60-ak uzvanika. Maja je sada na istom imanju nastupala, a tim je povodom u pričama na Instagramu objavila fotografiju mjesta na kojem je rekla "da" te još jednu uspomenu s vjenčanja.

Majine objave, kao i još fotografija s njezina vjenčanja, možete pogledati u našoj galeriji.

Maja i Nenad upoznali su se 2017. i u studenom iste godine potvrdili su vezu. Nakon samo pet mjeseci veze, Nenad ju je zaprosio na Maldivima, a vjenčali su se 11. svibnja 2019. Godišnjicu braka ove su godine slavili u Španjolskoj.

Par je u ožujku 2021. godine dočekao i svojeg sinčića Blooma, koji je dosad već postao miljenik domaće javnosti, baš kao i njegova mama.

Pogledaji ovo Maja Šuput i Mišo Kovač Celebrity Maja Šuput družila se s Mišom Kovačem, objavila je fotografije i snimke na kojima pjeva: "Postoje večeri koje pamtiš dok si živ!"

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pjevala pred 10 tisuća studenata, prizori su spektakularni: "Neću zaboraviti ovu svirku dok sam živa!"

Pogledaji ovo Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pohvalila se poklonom koji je kupila suprugu za rođendan: ''Bit će zgodniji nego ikad!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 1 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 4 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 6 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 7 +28 Promocija slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe veliko prijateljstvo - 8 Celebrity Pogledajte kako je Baby Lasagna razveselio svoje najmlađe obožavatelje, koji su se zbog njega okupili u baš velikom broju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene