Sve je objasnio

Tonči Huljić oglasio se o otkazanoj suradnji s Baby Lasagnom: "Okolnosti su se promijenile"

Baby Lasagna i Tonči Huljić Baby Lasagna i Tonči Huljić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Baby Lasagna - 2 Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna s novom tetovažom - 7 Baby Lasagna s novom tetovažom - 3 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +20 Baby Lasagna - 1 Galerija

Tonči Huljić otkrio je da Baby Lasagna neće biti dio pjesme "Aj pitaj", s kojom su se zajedno trebali predstaviti na Melodijama Jadrana.

Naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, trebao je nastupiti na Melodijama Jadrana zajedno s Tončijem Huljićem & Madre Badessom te Petrom Šegedinom Pjerom, no pjesmu "Aj pitaj" ipak će izvesti bez njega.

Vijest o njihovoj otkazanoj suradnji priopćio je Huljić na društvenim mrežama, a objasnio je i što se promijenilo.

"Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme 'Aj pitaj' na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na nju, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme", napisao je Tonči na Facebooku.

"Zahvaljujem Baby Lasagni na sudjelovanju u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)", zaključio je Huljić.

Podsjetimo, Baby Lasagna u lipnju je potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom, čime je započeo novo poglavlje u svojoj umjetničkoj karijeri. Potpisan je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska, što će mu omogućiti pristup globalnom ekosustavu grupe Universal Music te mu pomoći u daljnjem povezivanju s publikom izvan granica zapadnog Balkana, paralelno održavajući jaku vezu s obožavateljima u domovini i regiji.

Ovogodišnje Melodije Jadrana održat će se od 21. do 23. lipnja u prostoru Galerije Meštrović u Splitu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u hrvatskom dresu poželio Vatrenima sreću i postao hit na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna vratio se na mjesto na kojem je napravio veliku promjenu, ali nešto ga i dalje muči: ''U moju obranu…''

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Celebrity Baby Lasagna nasmijao je pratitelje pokazavši poruku svoje zaručnice: ''Kad ona nije doma, a ti imaš intervju''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek David Skoko Jacques Houdek Jacques Houdek +25 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 3 Celebrity Naš poznati chef razbjesnio Jacquesa Houdeka porukom Hrvatima: "Bahato i neprimjereno, pozdrav od debelog!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene