pa ovo je hit!

Je li ovo najsmješnija i najslađa fotka Majinog Blooma? Nevjerojatno je koliko nalikuje na nju!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput nasmijala je pratitelje najnovijom objavom u kojoj je otkrila želju svog sina prije jednog od njezinih nastupa.

Naša pjevačica Maja Šuput objavila je fotografiju sina Blooma s perikom na glavi, na kojoj neodoljivo podsjeća na nju, a objasnila je što zapravo stoji iza te fotografije. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ono kad se spremaš za svirku, a dijete ti kaže: 'Mama daj da probam tvoju glavu'", objasnila je Maja što ju je Bloom pitao, pa nasmijala svoje pratitelje.

"Isti mama", "Presladak", "Predivni ste", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Maja je krenula sa snimanjem nove sezone "Supertalenta", a već se pohvalila i videozapisima sa seta te je otkrila da joj na snimanju društvo pravi upravo njen sinčić Bloom.

Njena kolegica koja je također članica našeg žirija Martina Tomčić otkrila je da njih dvije zajedno idu i na set pa pokazala kako trate vrijeme do Nove TV.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila je što radi po cijele dane: ''Ovo traje od jutra do mraka, ali idem s veseljem''

Pogledaji ovo Maja Šuput i Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić pokazala kako izgledaju vožnje s Majom Šuput: "Nek' se ona ruga, ja sam ta koja pati!''

Pogledaji ovo Bloom Tatarinov Celebrity Majin Bloom je pravi hit na setu "Supertalenta", već se i zaposlio, a evo tko su mu najbolje dadilje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 29 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 28 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 27 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 26 +24 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 24 Celebrity Svjetska elita stigla je u Dubrovnik: Mladenci razmjenjuju strastvene poljupce, sin kultnog glazbenika ne odvaja se od buduće supruge!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +27 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene