Omiljeno ime

Jacquesu Houdeku 2017. na Euroviziji je prateći vokal bio glazbenik koji danas ruši domaće ljestvice, znate li o kome se radi?

Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 4 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 1 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 2 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 5 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 6 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 7 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 8 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 9 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 4 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 3 Matija Cvek s obitelji - 3 +20 Matija Cvek s obitelji - 2 Galerija

Jacques Houdek 2017. godine Hrvatsku je na Eurosongu predstavljao s pjesmom ''My Friend'', a prateći vokal tada mu je bio pjevač koji danas ruši glazbene ljestvice u regiji.

Među brojnim domaćim izvođačima koji su Hrvatsku predstavljali na Eurosongu našao se i Jacques Houdek, koji je Hrvatsku na Euroviziju odveo 2017. godine.

Jacques je pjevao pjesmu ''My Friend'', s kojom se plasirao u finale i na kraju završio 13., a malo tko zna da se među njegovim pratećim vokalima našao čovjek koji danas ruši glazbene ljestvice u regiji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Houdek je imao što reći nakon velike pobjede Baby Lasagne: ''Podsjetimo se, Baby Lasagna bio je tek rezerva''

Naime, s Houdekom je tada u Kijevu na pozornicu stao Matija Cvek, glazbenik koji je u posljednje dvije godine doživio strelovit uspon, a koji je te 2017. bio 24-godišnji mladić s velikom željom za uspješnom glazbenom karijerom.

Jeste li znali ovo?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

''Matija Cvek jedan je od najperspektivnijih mladih hrvatskih pjevača koji već nekoliko godina nastupa i kao Jacquesov prateći vokal. Upravo je ta uspješna suradnja presudila u odabiru jer Jacques u Matiju ima potpuno povjerenje i siguran je u njegov doprinos projektu. U dosadašnjoj karijeri Matija je objavio i nekoliko svojih singlova, a nastup na Euroviziji zasigurno je najveća nagrada za njegov dosadašnji rad'', pisalo je tada u službenoj objavi.

''Strahu mjesta nema jer život počinje gdje komforna zona završava. Pjevati pored jednog od najboljih i najvjerodostojnijih predstavnika koje smo na Eurosongu ikada imali za mene je, u mojoj kratkoj glazbenoj karijeri, od najvećeg značaja. Hvala ti J, znam da ćemo razbit!'' kazao je Matija u objavi.

Kako je njihov nastup izgledao, pogledajte u nastavku.

Osim Matije Jacquesu su prateći vokali bili još i Alen Đuras i Edgar Rupena te dva svirača.

Ove godine Hrvatsku će na Eurosongu predstavljati Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'', a predviđa mu se dosad najbolji plasman Hrvatske.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene