Rekao što misli!

Houdek je imao što reći nakon velike pobjede Baby Lasagne: ''Podsjetimo se, Baby Lasagna bio je tek rezerva''

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 Baby Lasagna na Dori 2024 - 5 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna +20 Baby Lasagna - 10 Galerija

Jacques Houdek komentirao je pobjedu Baby Lasagne na Dori pa mu od srca čestitao na uspjehu.

Naš pjevač Jacques Houdek oglasio se nakon finala Dore i pobjede Baby Lasagne s pjesmom "Rim Tim Taga Dim" i na svom facebook profilu jasno dao do znanja što on o tome misli.

"Bravooooooooooo Baby Lasagna! Čestitke i dovedi nam Eurosong u Hrvatsku! P.S. Moli se HRT da konačno uvede promjene glede “stručnog” žirija za izbor pjesama za Doru. Naime, podsjetimo se, Baby Lasagna je bio tek 1. rezerva. Toliko", napisao je Jacques.

"Napokon nešto normalno na Dori. Čestitam od srca", "Pomeo je konkurenciju!! Bravooo", "Jacques, čestitke Vama iz Srbije, navijamo za vas i glasamo, navijao sam za Let, bili su mi prvi favorit prošle godine u Liverpoolu i prvi put mi je Hrvatska pjesma bila najbolja, ove godine umalo da užasni hrvatski žiri ispusti Lazanju, ali Zsa Zsa je odustala, život piše romane, pobjedio kao 25. na konkursu a sadaa idee makar u top 3 na Eurovziji dečkoo! Da sudjeluju Bosna, Makedonija, Crna Gora i sve balkanske zemlje koje fale i neke sovjetske i da nema žirija (koji neće toliko lijepo nagraditi nažalost Lazanju, hejtat će ga), ondaa da je samo publika i da sudjeluju sve naše zemlje, Lazanja bi pobjedio i izdominirao, od Srbije dragi Jacques, svakako 12 poena! To je siguricaa, ja ću glasati 100 %", "Bravo Jacques, treba im netko to napokon reći. Ja predlažem tebe kao člana žirija", komentirali su njegovi pratitelji.

A on se osvrnuo i na ostale izvođače. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Dora 2024 Zanimljivosti Twitter je gorio od komentara poslije pobjede Baby Lasagne, neki su uvjereni u njegov još veći uspjeh: ''Zagreb 2025.''

Jacques je inače komentirao i prvu i drugu polufinalnu večer Dore, a nakon što je priznao da nije bio oduševljen prvom, zaključio je da je druga bila puno bolja.

Jednog kolegu posebno je i pohvalio.

''Večeras je to ipak znatno bolje, sve skupa. Iskrene čestitke i sretno svima! P.S. Kolega Damir Kedžo – rasturio'', napisao je Houdek na Facebooku.

No, za prvih 12 kandidata koji su nastupili na prvoj večeri Houdek nije imao riječi hvale.

"Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio ''Gospodin Glas''. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu!" napisao je Jacques na Facebooku, a mnogi su se u komentarima složili s njim.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

No, domaći mediji brzo su se raspisali i zašto je pohvalio Stefany. Naime, ona je je ona njegova učenica te je s mladom pjevačicom surađivao je u domaćem pjevačkom showu 2016. godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Komentar Dejana Lovrena na Baby Lasagnu Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 12 +28 Finalisti Dore 2024. - 10 Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 +27 Baby Lasagna, Dora 2024 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene