''Rasturio si!''

Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

Jacques Houdek Jacques Houdek Damir Krajac / CROPIX 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo, Dora 2024 Stefany Žužić In Magazin: Stefany Žužić - 1 In Magazin: Stefany Žužić - 2 Dora 2024. - 9 Dora 2024. - 7 +25 Dora 2024. - 6 Galerija

Jacques Houdek oglasio se i poslije druge polufinalne emisije Dore nakon što je u prvoj dao oštre kritike natjecateljima zbog njihovih glasova, evo je li sada zadovoljan.

Nakon što je priznao da nije oduševljen prvom polufinalnom emisijom Dore, pjevač Jacques Houdek sada je komentirao da je druga večer bila puno bolja.

Jednog kolegu posebno je i pohvalio.

''Večeras je to ipak znatno bolje, sve skupa. Iskrene čestitke i sretno svima! P.S. Kolega Damir Kedžo – rasturio'', napisao je Houdek na Facebooku.

No, za prvih 12 kandidata koji su nastupili na prvoj večeri Houdek nije imao riječi hvale.

"Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio ''Gospodin Glas''. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu!" napisao je Jacques na Facebooku, a mnogi su se u komentarima složili s njim.

No, domaći mediji brzo su se raspisali i zašto je pohvalio Stefany. Naime, ona je je ona njegova učenica te je s mladom pjevačicom surađivao je u domaćem pjevačkom showu 2016. godine.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. Celebrity Ovo su reakcije gledatelja na drugu polufinalnu večer Dore, slovenska predstavnica sve je zadivila, Lasagna opravdao očekivanja, no nešto je svima zasmetalo

U finale je prošlo 12 kandidata, a tko će pobijediti saznat ćemo u nedjelju 25. veljače.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Raiven Raiven i Marcela Raiven i Baby Lasagna Raiven - 16 +28 Raiven Celebrity Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene