nekoga je i pohvalio

Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

Jacques Houdek Jacques Houdek Bruno Fantulin/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek na Eurosongu Jacques Houdek na Eurosongu Jacques Houdek na Eurosongu Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek In Magazin: Jacques Houdek - 6 In Magazin: Jacques Houdek - 4 In Magazin: Jacques Houdek - 3 In Magazin: Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 3 +20 Jacques Houdek - 4 Galerija

Jacques Houdek je na društvenim mrežama komentirao izvođače u prvom polufinalu Dore.

Bivši predstavnik Hrvatske na Eurosongu, pjevač Jacques Houdek oglasio se na društvenim mrežama nakon prve polufinalne večeri Dore.

Jacques je bez dlake na jeziku prokomentirao izvođače u prvom polufinalu, a pohvalio je samo jednu osobu.

Pogledaji ovo Dora 2024. Zanimljivosti Pljušte reakcije na prvo polufinale Dore, evo kakvi su komentari: "Kanye za siromašne, Daft Punk Balkan..."

"Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio 'Gospodin Glas'. Tu sam za vas. P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu!" napisao je Jacques na Facebooku, a mnogi su se u komentarima složili s njim.

Stefany, koju je spomenuo, predstavila se s pjesmom "Sretnih dana dat' će Bog" te je prošla u finale Dore, a sve finaliste pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Kakvo iznenađenje na pozornici Dore! Severina se pridružila Letu 3, pogledajte trenutak koji je izazvao opće oduševljenje

Drugo polufinale Dore održat će se u petak 23. veljače, a finale je u nedjelju 25. veljače.

Podsjetimo Jacques je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2017. godine s pjesmom "My Friend", s kojom je prošao u finale, a natjecanje ja završio na 13. mjestu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 +15 Severina i Let 3, Dora 2024 Celebrity Severina se oglasila nakon najvećeg iznenađenja na Dori, objasnila je kako je došlo do ove suradnje!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember Vlado Kalember i Ana Rucner Vlado Kalember i Ana Rucner Vlado Kalember i Ana Rucner +10 Vlado Kalember i Ana Rucner Celebrity Vlado Kalember deset godina nakon razvoda od Ane Rucner priznao: "Kanim se ženiti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene