tijekom treninga hajduka

Marko Livaja utrčao na teren pa privukao veliku pažnju, evo koju promjenu su svi odmah primijetili!

Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 2 Jakov Prkic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja - 3 Marko Livaja - 1 Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 2 Marko Livaja i maturanti Marko i Iris Livaja Iris i Marko Livaja Marko Livaja 2014. - 2 Marko Livaja u mladosti - 1 Marko Livaja u mladosti - 2 +19 Marko Livaja u mladosti - 3 Galerija

Marko Livaja privukao je veliku pažnju novom frizurom kada je u sklopu treninga utrčao na teren.

Novi trener Hajduka Gennaro Gattuso na pomoćnom terenu Poljuda odradio je otvoreni trening s igračima. 

Navijači su oduševljeno, u svom stilu pozdravili trenera i igrače, a veliku pozornost privukao je i Marko Livaja koji je na trening došao s novom frizurom.

Na teren je utrčao s dužom kosom nego inače, a oko glave stavio je traku. 

Kako vam se sviđa Livajina nova frizura?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Marko je u braku s Iris Livajom s kojom zajedno ima kći Elizabet i sina Lorenza, a vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu. Prije toga su u vezi bili osam godina.

Nedavno je bilo i veliko slavlje u obitelji Livaja, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Iris Livaja - 2 Celebrity Iris Livaja mamila je poglede u prozirnom topu koji je istaknuo njezin isklesani trbuh

Pogledaji ovo Iris Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja prije Marka je ljubila dinamovca, romansa je trajala kratko, ali njihove zajedničke fotke još se mogu pronaći!

Pogledaji ovo Iris Livaja - 6 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Mull - 7 Martin Mull - 6 Martin Mull - 5 Martin Mull - 4 +2 Martin Mull - 3 Celebrity Preminuo je Martin Mull: Pamtit ćemo ga po ulogama u serijama Roseanne i Sabrina, a tužnu vijest potvrdila je njegova kći

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian +17 Rob Kardashian Celebrity Nekad zgodni brat Kardashianki učinio iznimku i stao pred kamere, danas je daleko od mladića kakvog pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene