Baš je bilo veselo!

Velika fešta u domu Marka Livaje, supruga Iris pokazala je djelić atmosfere, evo i što su slavili!

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja +19 Marko i Iris Livaja Galerija

Iris Livaja objavila je video s proslave 8. rođendana njezina i Markove kćeri Elizabet.

U obitelji Marka i Iris Livaje održala se velika fešta. Njihova kći Elizabet napunila je 8 godina, a roditelji su joj tim povodom priredili veliku proslavu.

Iris je na Instagramu objavila snimku sa slavlja, uz koju je napisala: "Moj osmijeh... moja suza.. moj cijeli svijet".

Osim Elizabet, Marko i Iris zajedno imaju i sina Lorenza, koji je ove veljače napunio 3 godine.

Par se vjenčao u svibnja 2022. u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Marku je 14 godina starija Iris najveća podrška u karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju i da je kraljica Torcide.

Pogledaji ovo Marko Livaja i maturanti Celebrity Marka Livaju u Splitu okružili maturanti i nisu mu dali mira, supruga Iris sve je snimila

Pogledaji ovo Marko Livaja s djecom Celebrity Marko Livaja prije derbija prošetao Poljudom u omiljenom društvu, supruga Iris podijelila je preslatke prizore!

Pogledaji ovo Iris Livaja Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich i Liam Stewart - 2 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 5 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 +28 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 6 Celebrity Mladenka o čijem se vjenčanju u Dubrovniku proteklih dana pisalo objavila prve fotke, evo koje je trenutke izdvojila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pula Puškaš Pula Puškaš Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 2 +26 Paula Puškaš - 6 Celebrity Junak zadnje utakmice Vatrenih ljubi prelijepu ekonomisticu, već dugo žive zajedno, ali nešto i dalje ne otkrivaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene