njegovi najvjerniji navijači

Marko Livaja prije derbija prošetao Poljudom u omiljenom društvu, supruga Iris podijelila je preslatke prizore!

Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Sin marka Livaje Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 2 +20 Iris Livaja - 4 Galerija

Iris Livaja objavila je video supruga Marka s njihovom djecom uoči utakmice Hajduka i Dinama.

Zvijezda Hajduka Marko Livaja uoči utakmice protiv Dinama uživao je u društvu svoje obitelji.

Nekoliko sati prije derbija, prošetao je Poljudom sa svojom djecom, kćeri Elizabet i sinom Lorenzom, kojeg je držao za ruku.

Pogledaji ovo Marko Livaja Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

Preslatke prizore podijelila je Markova supruga Iris Livaja u pričama na svojem Instagram profilu, a objavila je i jednu fotografiju malenog Lorenza u tatinom dresu.

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja - 3 Celebrity Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Irisine objave možete pogledati i u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana i Enes Vjezović - 4 Celebrity Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene