nastala ludnica

Marka Livaju u Splitu okružili maturanti i nisu mu dali mira, supruga Iris sve je snimila

Marko Livaja i maturanti Marko Livaja i maturanti Instagram/Iris Livaja/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i maturanti Marko Livaja i maturanti Marko Livaja i maturanti Marko Livaja i maturanti Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom +20 Iris i Marko Livaja - 3 Galerija

Marko Livaja u Splitu je naletio na maturante koji su slavili zadnji dan škole i koji su pohitali k njemu kad su ga vidjeli.

Maturanti iz Splita su tijekom proslave završetka srednjoškolskog obrazovanja naletjeli na Marka Livaju.

Igrača Haduka okružili su čim su ga ugledali i tražili su ga da im se potpiše na majice, što je on i napravio, a Markova supruga Iris Livaja sve je snimila i objavila na Instagram Storiyjima.

"Ono kad naletiš na Livaju", napisala je Iris uz snimku, a simpatične trenutke Livaje i maturanata možete pogledati i u našoj galeriji.

Marko je inače otac dvoje djece, sedmogodišnje Elizabet i trogodišnjeg Lorenza, koje je dobio sa suprugom Iris.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Par se vjenčao u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina. Iris je Markova najveća podrška u karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju i da je kraljica Torcide.

Pogledaji ovo Marko Livaja Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

Pogledaji ovo Marko i Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja - 3 Celebrity Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Fabrizio Corona - 1 Nina Morić i Fabrizio Corona - 2 Nina Morić i Fabrizio Corona - 3 Nina Morić i Fabrizio Corona - 4 +26 Nina Morić - 13 Celebrity Naša kontroverzna manekenka obrušila se na bivšeg supruga s kojim je imala skandalozan brak: "Natjerao me da se slikam gola, puno sam plakala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene