Prije 12 godina

Iris Livaja prije Marka je ljubila dinamovca, romansa je trajala kratko, ali njihove zajedničke fotke još se mogu pronaći!

Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 1 Neja Markicevic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Marko i Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 4 +20 Iris Livaja - 3 Galerija

Iris Livaja na vjenčanju Jerka Leke i Ive Šarić bila je u pratnji drugog nogometaša, prije Marka Livaje ljubila je tadašnjeg dinamovca.

Prije 12 godina Jerko Leko i Iva Šarić stali su pred oltar u Zagrebu, a među brojnim poznatim gostima na vjenčanju je bila i Iris Livaja, bivša manekenka i supruga nogometaša Marka Livaje.

No, na toj svadbi Iris je bila u pratnji drugog nogometaša s kojim je bila u kratkoj vezi.

Tada joj je društvo pravio Nikola Pokrivač, nogometaš koji je te godine igrao za Dinamo, a njihova romansa trajala je samo dva mjeseca.

Iris, koja se tada još prezivala Rajčić, za vjenčanje je odabrala elegantnu žutu haljinu u kojoj je bila magnet za poglede te je nasmiješena pozirala fotografima u Nikolinu zagrljaju.

No samo mjesec dana nakon tih sretnih fotografija ljubav između Iris i Nikole je pukla i on se iselio iz stana u Zagrebu kojem su zajedno živjeli.

Nikola se u lipnju 2014. vjenčao s partnericom Katarinom, no razveli su se nakon četiri godine, a on je kasnije bio u vezi i s Ecijom Ivušić, danas Belošević.

Iris je svoju sreću pronašla s Markom Livajom, za kojeg se udala u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

Prije toga su u vezi bili osam godina, a tijekom tog perioda dobili su i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

Pogledaji ovo Iris Livaja - 6 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

Pogledaji ovo Iris Livaja Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

Pogledaji ovo Marko Livaja s djecom Celebrity Marko Livaja prije derbija prošetao Poljudom u omiljenom društvu, supruga Iris podijelila je preslatke prizore!

Pogledaji ovo Marko Livaja Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

Pogledaji ovo Marko i Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 1 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 +25 Vjenčanje Dilette Leotte i Lorisa Kariusa - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka izrekla je sudbonosno ''da'', podijelila je prve prizore s bajkovite ceremonije!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht - 1 Ruben Van Gucht - 3 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +19 Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Celebrity Svi pričaju o suprugu Blanke Vlašić, javio se uživo, pa slučajno pokazao previše ili?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene