svi su uz hrvatsku!

I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

Iris Livaja - 6 Iris Livaja - 6 Josip Regovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris i Marko Livaja Marko i Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 6 Iris i Marko Livaja +19 Iris Livaja - 8 Galerija

Mnoga poznata lica pružila su podršku uoči utakmice Hrvatske i Albanije, a među njima se našla i Iris Livaja.

Supruga Hajdukovca Marka Livaje, Iris Livaja, oglasila se uoči utakmice Hrvatske i Albanije te poslala našim Vatrenima podršku.

"Sretnooo", napisala je ona uz pjesmu Doris Dragović "Dajem ti srce".

Inače, Marko Livala je 2018. godine napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju. 

Par ima kći Elizabet i sina Lorenza, a vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina.

Nedavno je bilo i veliko slavlje u obitelji Livaja, a više o tome pročitajte OVDJE

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja Celebrity Velika fešta u domu Marka Livaje, supruga Iris pokazala je djelić atmosfere, evo i što su slavili!

Pogledaji ovo Marko Livaja i maturanti Celebrity Marka Livaju u Splitu okružili maturanti i nisu mu dali mira, supruga Iris sve je snimila

Pogledaji ovo Iris Livaja Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole i Luka Modrić Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj +26 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole objavio fotografiju s Modrićem, ali prava zvijezda je sin omiljenog pjevača!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Andrea Trgovčević Iličić Andrea Trgovčević Iličić +5 Kristijan Iličić - 1 Celebrity Hrvat koji je proputovao svijet nije mogao vjerovati što ga je dočekalo u Hamburgu: "Ludo i neviđeno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene