Došao podržati vatrene

Hrvat koji je proputovao svijet nije mogao vjerovati što ga je dočekalo u Hamburgu: "Ludo i neviđeno!"

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Andrea Trgovčević Iličić Andrea Trgovčević Iličić Kristijan Iličić - 1 Andrea Trgovčević Iličić - 5 Andrea Trgovčević Iličić - 4 Andrea Trgovčević Iličić - 3 Andrea Trgovčević Iličić - 1 +0 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić Galerija

Supružnici i travel blogeri Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević Iličić javili su se iz Hamburga uoči utakmice Hrvatske i Albanije.

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić, kojeg na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi, sa suprugom Andreom Trgovčević Iličić došao je u Hamburg bodriti Vatrene na utakmici protiv Albanije.

"Pozdrav iz Hamburga! Shvatili smo da naša repka treba svu moguću podršku i odmah smo se zaputili na drugu utakmicu! Nismo jedini kojima je to palo na pamet. Ovdje je luda atmosfera, pozitivni kaos, neviđena energija..." napisao je Iličić uz fotografiju na kojoj on i supruga poziraju u navijačkim izdanjima i s hrvatskom zastavom ispred Volksparkstadiona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Fotografije iz Hamburga objavila je i Andrea, a ona je u popisu kratko napisala: "Danas pobjeda!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Trgovčević (@andrea_trgovcevic)

Kristijan i Andrea zajedno su proputovali gotovo cijeli svijet, a u braku su od 2022. godine.

Pogledaji ovo Andrea Trgovčević Iličić - 2 Zanimljivosti Naša influencerica pohvalila se jedinstvenim iskustvom s egzotične lokacije: "Skoro sam eksplodirala od sreće, što kažete na ovo?"

Pogledaji ovo Kristijan Iličić - 4 Celebrity Omiljeni hrvatski travel bloger u samo jednom danu skupio 16 tisuća dolara za Afganistanku čija ga je životna priča potresla

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Naš poznati par zbog opasnih fotki završio na stranicama britanskog medija, nedavno su se vjenčali i zbog ovog postali prava senzacija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu +26 Hrvatski navijači u Hamburgu - 1 Zanimljivosti Pogledajte u kakvom su autu braća iz Zagreba došla u Hamburg na utakmicu, izazvali su potpunu ludnicu među hrvatskim navijačima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene