"Ti stvarno i izgledaš oduševljeno!"

Naša influencerica pohvalila se jedinstvenim iskustvom s egzotične lokacije: "Skoro sam eksplodirala od sreće, što kažete na ovo?"

Andrea Trgovčević Iličić - 2 Andrea Trgovčević Iličić - 2 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Trgovčević Iličić - 1 Andrea Trgovčević Iličić - 3 Andrea Trgovčević Iličić - 4 Andrea Trgovčević Iličić - 5 Kristijan Iličić - 4 +0 Andrea Trgovčević Iličić - 2 Galerija

Andrea Trgovčević Iličić podijelila je niz fotografija na kojima pozira sa svinjama pa otkrila kako joj je ovo putovanje drugačije od svih ostalih.

Influencerica Andrea Trgovčević Iličić objavila je mnoštvo fotografija s Bahama na kojima se nalazi sa suprugom Kristijanom Iličićem.

Pozirala je u jednodijelnom plavom kupaćem kostimu u plićaku, a društvo su joj pravile svinje.

Andrea svoje oduševljenje nije mogla kriti pa ga je odlučila podijeliti s pratiteljima.

"Ojnk ojnk narode. Skoro sam eksplodirala od sreće. Jako dugo mi je plaža sa svinjama na listi želja i napokon se ostvarilo. Dva puta prije ovoga smo bili na Bahamima, ali iz Nassaua je logistički teže i skuplje odraditi ovu turu tako da smo ovaj put birali Grand Exumu. Izlet košta 190 dolara po osobi što je poprilično skupo obzirom da se radi o izletu koji traje 3-4h i uključuje jednu plažu sa svinjama, jednu s iguanama, još poneki stop i uglavnom pogled na male privatne otočiće za koje su ljudi plaćali milijune dolara kako bi imali vlastiti otok u posjedu i kako bi se mi obični smrtnici pitali gdje smo pogriješili", započela je Andrea pa nastavila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Trgovčević Iličić (@andrea_trgovcevic)

"U trenutku kada smo se približavali plaži i kada sam ugledala one ogromne svinje koje izgledaju kao da imaju tonu i kakicu koja pluta posvuda, pitala sam se sto nije okej s nama ljudima da plaćamo za iskustvo plivanja sa kakicom i druženje s “morskim” svinjama, već nakon par minuta kada sam sišla s broda, shvatila sam. Malo je onih iskustava koja nam u današnje vrijeme drže znatiželju i fokus, a pritom bude i dozu sreće. Unatoč kakici, svinjice su ispunile sva očekivanja i zaista je ovo bilo jedinstveno i drugačije iskustvo gdje sam svinjice u jednom trenutku počela dragati kao pse i gdje su mi izmamile neizmjerno puno osmijeha na lice. Što kažete na ovo iskustvo, da ili ne?".

"Obožavam životinje, a svinje su mi posebno simpa", "Naravno da želim ovdje", "Ti stvarno i izgledaš oduševljeno", "Ovo je top", samo su neki od komentara.

Andrea inače svugdje putuje sa svojim dragim suprugom Kristijanom Iličićem koji je posjetio više od 150 zemalja, a sudbonosno da izrekla mu je prošle godine u svibnju. Njihovo vjenčanje prenosili su svi svijetski, ali i regionalni mediji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 1 Celebrity Najnovije fotografije Salme Hayek otkrile pravu istinu o njezinu tijelu, evo kako izgleda bez trunčice fotošopa i filtara!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Karamarko - 2 Lana Karamarko - 1 Lana Karamarko - 3 Lana Karamarko - 10 +12 Lana Karamarko - 1 Zanimljivosti Kći Tomislava Karamarka objavila obiteljsku fotografiju s mora, a njegova promjena imidža sve je pomalo iznenadila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene