Sjećate se Roba?

Nekad zgodni brat Kardashianki učinio iznimku i stao pred kamere, danas je daleko od mladića kakvog pamtimo!

Rob Kardashian Rob Kardashian Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 3 +11 Khloe Kardashian - 1 Galerija

Rob Kardashian osvanuo je na rijetkoj snimci na rođendanu svoje sestre, nakon realityja povukao se iz javnosti, a zbog kilograma ga rijetko tko prepoznaje.

Rob Kardashian rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada je viđen na proslavi rođendana svoje sestre Khloe Kardashian.

Od sve njegove braće i sestara, 37-godišnji Rob posebno je blizak s Khloe, koja je sebe opisala kao trećeg roditelja njegovoj kćeri Dream.

Iako je bio stalni član u realityju ''Keeping Up With The Kardashians'', Rob se posljednjih godina povukao iz središta pozornosti, osobito nakon kolapsa njegove veze s Blac Chynom.

Sada se, međutim, pojavio u videu na kojem Khloe puše svjećice na torti.

Svi su odmah primijetili i njegov izgled, a već dugi niz godina, Rob pati od viška kilograma, no čini se da se on time previše ne zamara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Veći problem u životu mu stvara bivša supruga Blac Chyna. Rob i Chyna su vezu započeli 2016. godine, a u studenom iste godine dobili su kćer.

Par se razišao u veljači 2017. i njihove svađe punile su medijske stupce. Svađali su se preko društvenih mreža, curile su Chynine golišave fotografije, uništavali su imovinu, a podigli su i nekoliko sudskih tužbi. Ona s tužbama očito ne planira prestati, a 2022. godine odlučila je tužiti i cijelu njegovu obitelj.

Istaknula je kako su je financijski i emotivno zakinuli te su povrijedili njezinu djecu nakon što su zaustavili njezin reality show "Rob and Chyna".

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

Pogledaji ovo Kim Kardashian - 1 Celebrity Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Pogledaji ovo Scott Disick - 1 Celebrity Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 2 Nika Antolos Nika Antolos - 2 Nika Antolos +25 Nika Antolos - 7 Celebrity Naša pjevačica dugo se borila s okrutnom bolesti, a sad izgleda bolje nego ikad: ''Moj lijepi anđele...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Španović - 2 Ivana Španović - 8 Ivana Španović - 7 Ivana Španović - 1 +19 Ivana Španović - 1 Celebrity Najzgodnija srpska sportašica raspametila pratitelje fotkom u badiću: ''Dva oka su malo da te se nagledamo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene