svi se pitaju samo jedno!

Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 7 +21 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian na Met Gali šokirala je nikad užim strukom, a objasnila je zašto je preko glamurozne haljine obukla ofucani kardigan.

Reality-zvijezda Kim Kardashian ne propušta Met Galu, a ove godine opet je uspjela šokirati svojom pojavom.

Kim je za ovu prigodu odabrala srebrnu haljinu s korzetom koja je potpuno transformirala njezino tijelo i svi pogledi bili su uprti u njezin nevjerojatno uski struk.

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Pogledajte fotografije u našoj galeriji pa nam u anketi recite čini li se i vama kao da tu nešto ne štima.

Očekivano, društvene mreže odmah su planule.

"Koliko je rebara Kim izvadila?!", "Završit će u bolnici do kraja večeri", "Pitam se kako Kim diše na Met gali", neki su od brojnih komentara korisnika društvenih mreža na račun Kimina strukića, a neki su primijetili i da je malo više pomaknut u jednu stranu.

Pogledaji ovo Kim Kardashian - 1 Celebrity Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Pogledajte fotografije u našoj galeriji pa nam recite što vi mislite.

Mislite li da je Kim Kardashian stvarno izvadila rebra?

  • Sigurno, nemoguće je da ima ovakav struk
  • Ne, samo ima dobar korzet
  • Ne znam, ali tu nešto definitivno ne štima

Ukupno glasova:

Kardashianka je za objasnila i zašto je preko glamurozne haljine obukla ofucani sivi kardigan.

"Najluđa noć mog života u vrtu i ja sam zgrabila džemper svog dečka i istrčala na posao. I kosa mi je neuredna", izjavila je za Vogue, a pritom je važno napomenuti i da je tema ovogodišnje Met Gale bila "Vrt vremena".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola s mamom Antonija Šola s mamom Antonija Šola - 3 Antonija Šola, TLZP +25 Antonija Šola Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Antonije Šole, sad je jasno kome duguje dobre gene: "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala!"

1/59 >> Pogledaji ovu galeriju Silia Kapsis - 1 Silia Kapsis - 2 Silia Kapsis - 3 Teya Dora +54 Teya Dora Celebrity Poznati su prvi finalisti Eurosonga, među njima je i naš Baby Lasagna te srpska predstavnica Teya Dora!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene