prepucavanja ne prestaju

Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Getty) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +0 Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Galerija

Blac Chyna i Rob Kardashian imaju kćerkicu Dream (5), a njihova prepucavanja preko suda nastavljaju se za nekoliko dana.

Manekenka i bivša striptizeta Blac Chyna (33) usred je sudske parnice s članicama obitelji Kardashian, a u najnovijoj izjavi ih je optužila da su je ozbiljno povrijedili.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) I to treba znati! Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu

Istaknula je kako su je financijski i emotivno zakinuli te su povrijedili njezinu djecu nakon što su zaustavili njezin reality show "Rob and Chyna". 33-godišnja Chyna, koja s Robom Kardashianom ima kćerkicu Dream (5), na Twitteru se obrušila protiv Kris Jenner te Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Kylie Jenner.

Posljednjih nekoliko godina Chyna tvrdi kako su njezinu emisiju bojkotirale upravo slavne članice reality obitelji, no Robov odvjetnik ističe da je stvarni razlog otkazivanja showa njihov prekid.

"Ponovno ću se fokusirati na suđenje koje će se održati za 13 dana. Kada mi je prva emisija otkazana još 2017. godine, to nije samo povrijedilo mene, već i moju djecu. Sve donosim pred sud i zauzet ću se za svoje prava", istaknula je. Osim kćerkice Dream, Blac Chyna ima i devetogodišnjeg sina s reperom Tygom.

"Presretna sam što će porota napokon poslušati moju stranu čitave priče", zaključila je.

Inače, Rob i Chyna su vezu započeli 2016. godine, a u studenom iste godine dobili su kćer. Par se razišao u veljači 2017. i njihove svađe punile su medijske stupce. Svađali su se preko društvenih mreža, curile su Chynine golišave fotografije, uništavali su imovinu, a podigli su i nekoliko sudskih tužbi. Ona s tužbama očito ne planira prestati, a na tapeti je ovoga puta cijela njegova obitelj.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David i Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Romeo i Harper Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Serena i Venus Williams +9 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria Celebrity Victoria i David Beckham oženili sina: Vjenčanje se održalo na imanju od 76 milijuna funti, a mladoženja je uzeo prezime bogate nasljednice!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić i Miroslav Ćiro Blažević Zlatko Dalić i Radiša Mlađenović Zlatko Dalić Zlatko Dalić +8 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić napravio malu promjenu koja je osvježila njegov izgled, ne pamtimo da smo ga vidjeli ovakvog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene