najveći regionalni misterij

Marija Šerifović prvi put progovorila o biološkom ocu svog sina: "Strašan frajer..."

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović u Areni Zagreb - 37 +20 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 19 Galerija

Marija Šerifović u emisiji "Ami G Show" otkrila je detalje o ocu svojeg sina Marija.

Srpska pjevačica Marija Šerifović krajem prošle godine ostvarila se kao majka.

Sinčića Marija rodila joj je surogat-majka iz Los Angelesa i pretpostavljalo se da je koristila usluge donatora spolnih stanica. No Marija je prilikom gostovanja u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića otkrila da zna tko je djetetov otac.

"Strašan frajer, Europejac", rekla je Marija u najavi emisije koja je objavljena na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AmiG Show (@amigshow)

Osvrnula se i na sinov odgoj.

"Ako će biti doktor znanosti, živjet će na Beverly Hillsu, ako će biti vulkanizer, kupit ću mu cijeli Tošin Bunar. Bila bih jednako sretna i s jednim i drugim", poručila je ponosna majka.

Ranije je izjavila da zbog ugovora o privatnosti ne smije dijeliti sve informacije o Marijevu ocu, ali i da će njezin sin, kada za to dođe vrijeme, o tome znati sve.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Otkrila je da joj je majčinstvo bilo dugogodišnja želja te da je dvije godine prolazila kroz postupak vađenja jajnih stanica, a nakon svega je saznala da ima tri zdrava embrija.

''Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na svoju veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat-majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor'', izjavila je ranije Marija za Blic.

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović prekinula koncert u Švicarskoj, društvenim mrežama šire se snimke: ''Ne dao Bog da mi sin bude takav''

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović pokazala kako provodi slobodno vrijeme sa sinčićem, video je sve raznježio!

Pogledaji ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Clubzone Marija Šerifović najavila nove koncerte u Hrvatskoj, krajem godine stiže u ova dva grada!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich Nicole Artukovich i Liam Stewart Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 +26 Nicole Artukovich i Liam Stewart u Revelinu - 2 Celebrity Pretužna vijest u obitelji snahe Roda Stewarta nakon slavlja u Dubrovniku: "Moja slatka djevojčice, srce mi je slomljeno"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska princeza Kalina - 1 Bugarska princeza Kalina - 2 +14 Bugarska princeza Kalina - 3 Nekad i sad Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene