Svijet joj se divio

Ovo je bila ljepotica koja je priznala da su je uništile operacije, sjećate se kako je izgledala u danima najveće slave?

Linda Evangelista Linda Evangelista Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista - 5 Linda Evangelista - 3 Linda Evangelista - 4 Linda Evangelista - 2 Linda Evangelista - 1 Linda Evangelista - 5 Linda Evangelista - 4 Linda Evangelista - 3 Linda Evangelista - 2 +3 Linda Evangelista - 1 Galerija

Nekad jedna od najljepših manekenki svijeta Linda Evangelista odradila je modnu kampanju prvi put nakon izlaska u javnost s novim licem.

Jedna od najljepših manekenki svijeta Linda Evangelista godinama se skrivala od javnosti nakon što joj je od operacije zamrzavanja masnih stanica tijelo napravilo kontra učinak i naglo se udebljala.

Pogledaj i ovo Linda Evangelista Godine lete Rijedak izlazak žene koja je nekad bila pojam ljepote, pogledajte koliko se promijenila otkad su svi željeli da baš ona s njima radi

Od 2016. godine Linda se nije pojavila u javnosti, a niti sudjelovala ni u jednoj modnoj kampanji.

Nedavno je odlučila napraviti veliki iskorak i konačno ispričati svoju priču, a sada je bila model i u novoj kampanji za marku Fendi koji promovira svoju skoru modnu reviju.

Linda se pojavila na brojnim plakatima na kojima pozira s torbicama i sunčanim naočalama brenda, a lice joj je na fotografijama vidno zategnuto od onog na fotografijama paparazza koji je sada neumorno prate ulicama otkako se ponovno pojavljuje u javnosti.

Manekenka je vijest podijelila na svom Instagram profilu, a mnogi pratitelji oduševljeni su njezinim povratkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

''To Linda!'', ''Konačno!'', ''Predivna si, samo hrabro'', neki su od komentara.

Nakon šest godina pauze, Linda se vraća modnoj industriji te nastavlja svoj put koji je 90-ih godina stvarao itekako svjetlu budućnost za ovu manekenku.

2016. godine manekenka se podvrgnula operaciji zamrzivanja masnih stanica na tijelu, a nakon toga navela je kako će zbog toga neko vrijeme izgledati izobličeno.

Naime, tretman je pošao po krivu, pa umjesto da je njezine masne stanice smanjio, tretman je stanice povećao, zbog čega je Linda izgledala nateklo, a potom je na Instagramu objavila kako će se dugoročno povući iz javnosti.

''Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih kolega napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltiqovim postupkom CoolSculpting, koji je učinio suprotno od onoga što je obećavao'', napisala je tada.

''Povećao je, a ne smanjio moje masne stanice i ostavio me trajno deformiranom nakon što sam prošla dvije bolne, neuspješne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +11 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Zanimljivosti Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene